Epic Store - idén sem maradunk ajándékok nélkül

Az Epic Games formálisan is bejelentette, hogy 2020 folyamán is hetente kapjuk majd az ajándékokat az Epic Games Store-on keresztül. Emellett a cég néhány számot is megosztott az üzlet első évéről.

Habár az Epic Games eredetileg csak a 2019-es év végéig ígérte be az Epic Games Store hetente érkező ajándékait, az imént hivatalosan is megerősítette: a folyamatos akciózás marad, 2020 végéig minden héten újabb ingyenes játékoknak örülhetünk. Persze ennek voltak előjelei (elvégre most épp a Sundered érhető el fizetés nélkül), de formálisan csak most jelentette be a cég, hogy folytatja az eddigi gyakorlatot.

Az Epic emellett a 2018 decemberében rajtolt üzlet első teljes évét is értékelte egy infógrafika segítségével. Eszerint az Epic Games Store jelenleg 108 millió felhasználóval büszkélkedhet, akik eddig összesen 680 millió dollárt hagytak ott a kasszánál - ebből 251 millió ment a third-party címekre. A vállalat szerint a fenti számok a tényleges költésre vonatkoznak, nincsenek bennük a különböző kuponok értékei és az Epic fejlesztőknek nyújtott támogatása sem.

A "legnépszerűbb" játékokat is feltüntetik a grafikán, a World War Z, a Satisfactory, a Dauntless, az Untitled Goose Game, a The Outer Worlds, a Borderlands 3, a Metro Exodus, a The Division 2 és a Control is szerepel a listán. A csapat emellett további exkluzívokat ígér, példaként a Magic: The Gathering Arenát, a Predator: Hunting Groundsot, az Auto Chesst, a Rogue Companyt és a Godfallt tünteti fel. 

71 komment - szólj hozzá!