Epic Store - idén sem maradunk ajándékok nélkül

Az Epic Games formálisan is bejelentette, hogy 2020 folyamán is hetente kapjuk majd az ajándékokat az Epic Games Store-on keresztül. Emellett a cég néhány számot is megosztott az üzlet első évéről.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#68
#66: Azt hittem körülmetélt :-P
#64
#62: Azért vicces mert Google Play-től Microsoft Store-on át a Gog-ig, de még a sarki fűszeres is 30%-ot vesz le.
#63
#61: A steam ezer éves. Számot se tudok mondani mennyi kulcsbolt létezik az emberek többsége ezekből vásárol és lám mégis a steam így is nagyobb jobb több mint az epic.
Szóval ha én nem léteznék ezek a dolgok akkor is ugyanígy léteznek. Szóval iktassál már ki az egyenleteidből mert SOHA NEM ÉN HATÁROZTAM MEG ÉS NEM IS FOGOM SEM A JÁTÉKIPART SEM AZ ELADÁSOKAT

De ha nem vagy vak ezen a csoffadt 251 millió dolláron is láthatod hogy rajtam kívül mennyien szarják le még ezt a fost.
Szóval ha nekem nem okoz problémát az 1 év mivel évek múlva veszem őket bundleba vagy amikor oda kerülnek ,attól még sok sok millió embernek ba****a a csőrét és engem zavar ha a bajtársaimnak szar hogy 1 évig nem tolhatja a cuccost. Mert én ilyen együttérző jószág vagyok

Hm... bezzeg a Steam..jaja bezzeg ha az epic is minden moslékot felengedne és nem fizetgetne le lehet nem ez a szánalmas 251 milla virítana a szégyenfalon
#60
#57: "amíg a Steam nem vesz vissza"

Nincs miből visszavenni. Szóval az epic égetheti a fortniteos lóvét a végtelenségig. Ha nekik ez jó, csinálják.

Steamen ~167ezer db eladás után már csak 25% van ~350k db után meg már csak 20% ezt minden értelmes cím kb az előrendelési periódusban túllépi.
Akiket meg jobban érintene azok a nagyon kicsi indie stúdiók amik meg mennek steamre mivel epic fel se engedi őket a saját storejukba csak ha eladják a lelküket..az meg láthatóan nem igen biznisz a kicsiknek..
#56
#55: Valakivel összekeversz engem.
#55
#54: Hater, boomer, racist... Bélyegezzük meg azt aki nem ért velünk egyet valamilyen kérdésben...
#54
#45: Amikor indult ez a dolog '18 Decemberben, vagy mikor, akkor nagy Steam ellenfélként harangozta be a sajtó és olyan is volt, aki addig merészkedett, hogy azt mondta, hosszú távon vége lesz a Steam-nek a 30% vs 13% részesedés miatt. Itt az emberek rögtön a végletre gondoltak, hogy most mi lesz a Steam könyvtárukkal. Persze, hogy nem volt szimpatikus.

A második, amit Ultimate mond. Egy embernek lehet ezzel is jogosan problémája.

Harmadszor, volt itt Tencent/Kína téma is, ami gazdaságilag lehet aggályos egyesek számára. Kínát sokan nem szeretik, de mindegy, mert jönnek és meg análoznak mindenkit. Ezzel kapcsolatban adatvédelmi aggályok is felmerültek, hiszen egyes adatok a nagy ellenőrizhetetlen gonosz kezében landolnak.

Store képességei, funkciói (amik nincsenek), nincs értékelési lehetőség, sőt, semmi nincs. Van a vásárlás, meg a 2 órás visszafizetés.

Szóval, ha valakinek volt annyi játéka máshol, hogy ne haljon bele az Epic Store hiányába és mindezek közül semmi nem tetszik neki, az már egy tök jó hater alapanyag.