Subnautica - több mint ötmillió eladott példány

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 15.
  • Biznisz
Link másolása
Az Unknown Worlds alapítója, Charlie Cleveland egy interjúban jelentette be, hogy vízalatti túlélőjátékuk, a Subnautica már több mint ötmillió eladott példánnyal büszkélkedhet. Az eredmény minden platform eladási adatait tartalmazza.

Az Unknown Worlds alapítója, Charlie Cleveland nemrég interjút adott. Ebből derült ki, hogy a stúdió legutóbbi játéka, a Subnautica óriásit ment a játékosoknál, mert a Steamen, az Epic Games Store-on, PlayStation 4-en és Xbox One-on is beszerezhető túlélőjátékból eddig 5,23 millió darabot sikerült értékesíteni.

Ráadásul ebben nem szerepelnek az ingyenesen osztogatott példányok, ami azért nagy szó, mert amikor az Epic Games Store-on keresztül ingyen hozzáférhettünk a játékhoz, akkor 4,5 millióan szerezték be a címet.

Vagyis közel 10 millió játékossal büszkélkedhet a Subnautica, ami először korai hozzáférésben jelent meg, még 2014 decemberében, majd a teljes változat 2018 januárjában debütált. A folytatás, a Below Zero szintén kapott korai hozzáférést, ami tavaly óta játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...