Világszerte elfogyott a Valve Index

Tavaly novemberben még csak az Egyesült Államokban és Kanadában volt hiánycikk, mostanra viszont már sehol sem lehet kapni a Valve Indexet a világon. Egyetlen kivétel azért akad, ha Japánban jártok, ott még le lehet csapni rá.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#46
#43: “Senki nem nevezte a VR csúcsának a resi 7et és a psvr-t”

“ps vr-t néztem amit a sok ps vr tulaj a VR "csúcsának" becézett több helyen”

Még a legelvakultabb ps fanatikus se mondana olyat hogy a psvr a csúcs. Az más ha valakinek bejön vele a játék mint élmény. Ha meg konzolon játszik, más nincs is... De a két kommented akkor is üti egymást...
#45
#22: Én általában a pártodat fogom, mert a te dolgod ha spórolsz, de olyan nagyot akartál most mondani ( a psvr-t a VR csúcsának sose mondta senki ) hogy kicsit kilóg a lóláb....
#44
Minden hétvégén Japánban járok waze
#43
#42: Senki nem nevezte a VR csúcsának a resi 7et és a psvr-t.
Ps4 tulaj irta hasonló vr hírnél anno, hogy a ps vr legszebb címe a resi 7..amíg nem láttam én hittem neki. Mert sok ps vr fogyott meg jókat irogatnak csak igaz lehet.. Nem tudom mit láthatott aki írta..

Ha azt jelenti a troll hogy valaki leírja a tapasztalatát, véleményét, életét akkor elfogadom. De tudtommal nem ez van a fogalom meghatározásánàl
#41
#40: Te is jössz bravó azért olvasni tanulj meg..
#40
Nem tudom miért bántjátok ezt a crytek srácot. Egész szórakoztató és teljesen komolyan vehetetlenek a hozzászólásai. Van bőven pénze és sajnálja a játékokra. Meg bundle-ben vett játékokkal üzérkedik. Meg vr sem kell neki, mert ő látta a psvr-t :D

A psvr-t és a RE7-et nevezni a vr csúcsának elég meredek gondolat. Egy pc-be a videokártya többe kerül mint egy ps4. Hogy lenne már a ps4 a csúcs? :D Ez meg ha majd ilyen meg olyan lesz a vr, meg "ingyenre kijön", meg gépet is ingyen lehet hozzá kapni ... na jól van. Mit lehet erre mondani azon kívül, hogy "legyél el szépen amíg a többiek értelmesen beszélgetnek!"? :D
#38
#32: Akkor halott leszek.Majd elkölti más amíg élek se zavar halálomkor meg pláne.

Felélni mindent pénzt fel lehet de olyanra amit nem használok minek költsek? A játékok pont ilyenek. Azért nullázom, mert soha semmilyen körülmények között nem érek a meglévők végére sem 50 élet alatt sem.
#37
#36: :D
#35
#34: Bocsi mobilrol ìrok allandoan felre gepelek.
#34
#31: Astro Bot ezerszer jobb mint a resi7 vr-ben. De a firewall vagy egy moss is tőbbet ad. De persze ez még mindig kevés azt belátom. A beat saber nagyon komoky még a tetris effect illetve a Thumperel olyan játszani vrben mintha be lennél tépve. Brutàlis!
#33
#30: és persze AAA címeket.
#32
#27: Nekem pont abban kéne fejlődnöm amiben te erős vagy. Nekem is van pénzem m, félretéve is de a többit nem sajnálom sem magamtól sem a családomtól! Talán egy picivel kevesebbet költhetnék magamra. Viszont nàlad meg pont az ellenkezőjét látom az a fétised hogy rakosgatod a pénzt. Azt holnap meghalsz mi van? Nem azt mondom éld fel, de néha megengedhetnéd magadnak hogy élvezd is, kemény munkád gyümölcsét. Picit lazábban de ésszel persze.
#30
#25: Egyetértek! A grafika még botrányosan szar. Viszont személy szerint nem bántam meg a vételt mert új és krva nagy élményt adott pl egy beat saber is amit godach kollega említett. Firewall zero hour hatalmas multis élmény vr-ben, a Moss is jó, az Astro Bot meg bármilyen platformon megállná a helyét.Az új Mario élmény mondhatni. De köv gentől többet várok. Adhatnának egy izmosabb változatot. :)
#29
#27: Szoktak amúgy egy évben annyiszor hozzádszólni, mint itt egy hír alatt a kis semmirekellő stílusod miatt?
Mert arra rájöttem, hogy sem tapintatlan sem hülye nem vagy, szóval inkább van viszketekségi betegséged aki a figyelemre vágyik :D
(Sokkal normálisabb témában is tatláhatsz beszélgetőpartnert, nem kell gyökérnek lenned ehhez és bunkónak :( )
#28
#24: Erre mondtam, hogy nagyon jól csinálja mert 100/1 arányba ki tudja provokálni a személyeskedést, még olyan emberektől is, akik am tartják magukat az elveikhez.
Az a baj, hogy a pucérszájú moderátorok csak a papírformát nézik és egy ilyen kis valaki, akár 20-30 embert is ki tud rugatni, akikkel egyébként idővel könnyen össze lehet haverkodni, de nagyon hamar felkapják a vizet. Ultimate, Kawada és még sokan vannak ilyenek. Bár, nagyon remélem, hogy a moderáció majd figyelembe veszi azt is, hogy ki mennyire aktív, humanitárius, közösségépítő mert akkor nem kell újra és újra bye-bye-t inteni az ilyen embereknek.
Ellenben, ha kicsit átlátnak a szitán akkor könnyű beazonosítani azt az egy embert itt, aki bár cenzúráltan mond valamit, de mindenhol ahova beböfög veszekedés lesz a vége mert azt elvárja, hogy mindenki elnézze neki azt a kis arányú érdeklődési körét és felfogását ami neki van, de Ő nem képes megérteni, hogy ez bosszantó másoknak.
Ha egyszer-kétszer elköveti ezt, az ember szimplán azt mondja rá, hogy tapintatlan.
Amikor elmondod neki, mi a gond és mégis csinálja, akkor Hülye.
Ő viszont értelmesebb ennél, tehát direkt csinálja. Ami azt jelenti, direkt kelt feszültséget, ami egy közösségbe, hatványozottan sok alkalommal nem való. (illetve aki)

(Off: crytek kímélj meg a mégis mit mondtam? csak elmondtam a véleményem!, Rám vagytok izgulva... kommentektől)
Nem 1x2x el lett magyarázva, hogy társaságba hogy illene viselkedni. Természetesen nem kell neked ezzel egyetérteni, csak mivel itt a kommentelől 90%-át bosszantja ez, szerintem inkább hanyagold az oldalt mert a maradék 10%-ból 9,99 azt se tudja ki a bal bokám vagy :(
#27
#24: Nincs gyerek nem is lesz. Játszani sincs időm nem hogy gyerekre. Mondjuk ez a téma nem veszélyeztet mert a nők sem igen mozgatnak. Munka, foci, gép ez van semmi más nem érdekel.

Simán pengetem majd a zseton a vrre ha lesz majd 4k 90-120as szerkezet.. De ehhez pc is kéne ami még jó pár évig nem lesz a piacon ami meghajta így vr szemcsi se nagyon..
Pénzem van bőven ezt is már sokszor leirtam, de mivel a játékokat ingyenre ki tudom hozni erre nem költök van 2200db mindig lesz mivel tolni. Sosem volt semminél azonnal akarom fétisem, tudok várni ezer cím van ami több éves de nincs meg mert nem tudtam volna ingyenre kihozni..