A Bethesda Wii-re is portolná az Obliviont

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Eleinte a The Elder Scrolls IV: Oblivion PC-re és X360-ra jelent meg, majd hamarosan megesett a PS3-as és PSP-s verziók bejelentése is. A Bethesda Wii-re is portolná a címet.
Eleinte a The Elder Scrolls IV: Oblivion PC-re és X360-ra jelent meg, majd hamarosan megesett a PS3-as és PSP-s verziók bejelentése is. A Bethesda Wii-re is portolná a címet.

Ugrás a galériához

Azonban a hivatalos vélemények szerint nem fogja. A Bethesda mindig is úgy viszonyult egy-egy játékához, hogy azt minél több platformra elkészíti azért, hogy minél többen játszhassanak vele: a PC-s verzió fejlesztésének megkezdésekor elkezdték írni a játékot X360-ra is, mert hozzájuthattak a gép devkitjéhez. Amint megkapták a PS3-as és PSP-s csomagokat, neki estek azon változatoknak is. Állításuk szerint megcsinálnák Wii-re is a szerepjátékot, de a gép hardvere nem bírná.

Mi amondók vagyunk, hogy a PSP-s verzió elkészülhetne a Nintendo gépére is, hiszen az utóbbi időben nem egy példa volt arra, hogy a kézikonzol címeit portolták a Wii-re (lásd: Prince of Persia: Rival Swords). Remény tehát maradt még...
8.
8.
General Thomas
Szerinted az analóg, amin van össz-vissz 12 gomb max, az ugyanannyit foglal mint egy kontroller, amin van mittudoménhány gomb, ami ugye nem sok dolog lehet, itt meg minden egyes pontra és muzdualtra van valami.



Nem értek én ehez, csak józan ésszel gondolom ,hogy ez van :)
7.
7.
daevidt
Hát, szerintem a mozdulatfelismerő funkció elhanyagolható hardverigényű, lásd pl mennyit foglal le egy másik analóg kontroller a hardverből. Egy kicsivel tényleg jobb hardverrel adhatták volna ki a wii-t, ugyanezen az áron, vagy olcsóbban ezzel a hardverrel, de a kapzsi nintendósok egyből haszonnal akarták eladni...
6.
6.
General Thomas
Itt a pont, mivel teljesen nem egy kategória, és bár a PSP is szép, a Wii is, de belegondoltatok már ,hogy pl. a mozdulatfelismerő funkció vajon mennyit foglal le a hardverből?
5.
5.
Dakkon
hétvégén sajnos szinte minden nagyobb portálon takarékkal mennek.

ez van. nem csak nekübnk van hvége. (sztem holnap sem lesz sok hír max.2-3)
4.
4.
General Thomas
durva lehet, amintr a karddal(kontrollerel) nekivágsz a szörnynek (lámpának) :D
3.
3.
air
pénz,pénz,pénz manapság már mindenre jön minden.
1.
1.
Gyurk
"Állításuk szerint megcsinálnák Wii-re is a szerepjátékot, de a gép hardvere nem bírná."

ez érdekes mert akkor a PSP hogy bírja?? max. 5 órás betöltési idővel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...