Elhalasztották a Cyberpunk 2077 megjelenését

Mára is jutott egy csúszással kapcsolatos hír, sajnos a Cyberpunk 2077 sem fog megjelenni az eredetileg tervezett áprilisi időpontban. Ehelyett szeptemberig kell várnunk az év egyik legígéretesebb játékára.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#59
#58: Meg nem veheted mert ha megveszel valamit akkor azt meg is kapod. Elörendelted, kifizetted elöre, de meg nem vetted hogy pontosak legyünk.
#58
#56: Megvenni megveheted. Már régóta elő lehet rendelni! Max. játszani nem fogsz vele. Nekem már 2019. június 30-a óta ott figyel a steam fiókon. Oké én nyertem, de nem az a lényeg.
#57
#30: Kösz a választ!
#56
Ahhhhhhhhhhjjjjjjjjjjj faszom szulinapomra akartam megvenni magamnak!!!
#55
Átolvastam az idei megjelenéseket és ez az év 1-2 címet leszámítva nagyon gyengének igérkezik számomra. Nem is emlékszem ilyen évre, hogy ne lett volna 8-10 várós játék
#54
#53: Jaaaj, tényleg halasztották. Február volt eredetileg ha jól rémlik. Akkor nem is egy hónapot...
#53
#49: 1 hónapot.
#52
#38: Szerintem azt nem akarják ( vagy pl. a store se támogatna ilyet ) hogy valami CSAK Pro-ra jöjjön. ( a nextgen mellett ) Az meg lehet tényleg nem lenne szerencsés ha a sima gépet is számításba vennék...
#51
Én az összes játék megjelenését kitolnám őszre. A sok nyomi kocka, hátha kimerészkedne kicsit a napfényre. :)
#50
#48: Mondjuk ez a CDPR-nek nem épp a legjobb. Ők mindenképp kell dolgozzanak "mindkét verzión". És bár alapvetően vicceltem, de ez a halasztás ha valakiknek kurva jól jön, az a sony és a ms az új konzolok szempontjából. 1-2 hónapot már lehet többen kibekkelnek és ha így csökken a jelen genes eladásuk száma (ami nagyobb, mert már egy 150 milliós piac ugye), akkor kicsit fölöslegesebb a belefeccölt munka egy része és szerintem 100.000-es, milliós nagyságrend is lehet az eladások szempontjából. És tudom, hogy backward és miegymás, de egy játéknál kurva fontos az első 1-2-3 hónap eladása, amíg teljes áras a játék.
#49
#47: A 2 halasztódott?

Jobb pozi, bár összességében szerintem mindkettőnek mindegy mikor jelenik meg.

Szeptember-októberem szabadnak néz ki, úgyhogy nekem áldás mindenesetre. :) már csak a családot kell befizessem valami világkörüli útra. Semmiség. :)
#48
#8: Szerintem ez a céljuk, nextgennel akarják igazán tolni, majd előjönnek vele később, hogy milyen exkluzív feature-ök lesznek a next gen konzolokon, stb.
#47
#45: Plusz Tlou egyszer már minimálba halasztódott. És így most még jó pozícióba is került mert kvázi semmi nincs körülötte ami az eladásait zavarná na nem mintha gond lenne majd vele de az év másik gigamegjelenése így eltünt a közeléből.
#46
#40: Látom a felfogásod is nehéz hogy megértsd amit leírnak, pláne hogy semmiféle jóslás nincs.
#45
#39: Már az első TLoU is a ps3 nagyon végén jött. Szerintem 1 éven belül jelent meg a sima és a remastered verzió. És ha van dátum, nem nagyon szokott azon változtatni a Sony.
#44
Szerintem,addigra már kész lesz,de megéri megvásárolni az amazonról ps5-re vagy xbox-xre.
Jha addigra már javítások is kész lesznek.
De na amúgy jól döntöttek a csávók
#43
#37: Persze, hogy nem. Az EA 1-2 évebte tolja a címeit, a CDPR esetében pedig van majdnem egy generáció köztük. :)
#42
#41: Ehhez még jósnőnek sem kell lenni mint ultimaci.
#41
#39: TLoU2 tuti jön ps4-re is. 100%
#40
#38: Tehát annyi lesz a különbség a ps4 pro és a ps5 között mint a ps4 és a pro között? Nyilván ez csak feltételezés de ha így lesz az elég kiábrándító. Ha igazad lesz egy szavam nem lesz többé, de ha kijönnek a tények( illetve látni fogjuk hogy futnak a játékok a next gen gépeken)és cáfolni fogják a feltételezéseidet akkor mindenki rajtad fog röhögni. Ugye tisztában vagy ezzel? :)