Úgy néz ki, tényleg megjelenik PC-re a Horizon

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 16.
  • Pletyka
Link másolása
A decemberi pletykákat az általában megbízható Kotaku is megerősítette a saját forrásai révén, úgy néz ki, tényleg megjelenik PC-re a Horizon: Zero Dawn. A játék a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül is beszerezhető lesz.

Decemberben már lehetett arról hallani, hogy PC-re költözik a Horizon: Zero Dawn, most azonban az általában jól értesült Kotaku is megerősítette mindezt a saját forrásai révén. A lap újságírója, Jason Schreier három különböző embertől is hallotta ezt a hírt, az eddigi infók alapján a port még idén megjelenik, és a Steamen, illetve az Epic Games Store-ban egyaránt elérhető lesz.

Mióta a Sony 2005-ben felvásárolta, a Guerrillának ez lesz az első játéka, amely a PlayStationön kívül más platformon is megjelenik, ráadásul a Horizon egy kiváló lehetőség arra, hogy megvillantsa a technikai tudását úgy, hogy nem fogja vissza a PlayStation 4 már relatíve gyenge hardvere. A várakozások szerint a PC-s verzió látványban ráígér majd a konzolos testvérére.

Ez a lépés azért is érdekes lenne a Sony részéről, mert ez az első olyan komolyabb PlayStation-exkluzív, amit a japánok saját stúdiója fejlesztett, és mégis megjelenik más platformon. Igen, nyáron a Death Stranding is megjelenik PC-re, illetve tavaly a Quantic Dream PlayStation-exkluzívjai is kaptak egy-egy portot, de ezek külsős fejlesztőcsapatok munkái, akikkel (ezek szerint) ideiglenes exkluzivitásról állapodtak meg.

A Horizon: Zero Dawnról írt tesztünket itt találjátok, míg a kiegészítővel ebben a cikkben foglalkoztunk.

68.
68.
supair
#65: Nem a mellem vertem.....gondolom ha vegigolvastad volna a cikk alatti kommenteket tisztaban lennel ezzel.Amugy az egesz vilagon rengeteg nihil ember van.En egy magyar lannyal elek itt es koszonom boldog vagyok.Kivanom ezt neked is.......
65.
65.
kodnevmisha
#38: Én meg kúrvára titkolnám ha Dél-Tirolban élnék :D Volt szerencsém ott lehúzni 5 évet anno még amikor Bolzanoban tanultam informatikát. Kibaszott nagy ott a szellemi nihil XD. Ha Svájcban vagy Norvégiában élnél akkor arra büszke lehetsz és verhetnéd a melled, hogy hú vettem ott egy ingatlant. De a kretén Dél-Tiroliaknál 1M Euróért sem kellene semmilyen ingatlan. Nem tudom hogy bírod ott ki... Tény persze, hogy Mo-nál még mindig jobb.
64.
64.
delphijos
#63: Ezt nem igazán értem hogy jött ide. Szó nem volt róla hogy mit hogy nézek. ( lineáris csatornán amúgy sport-ön kívül gyakorlatilag semmit ). Amúgy egyetértek, de a lineáris csatornák halálát pár éve elég rosszul merte fel a szakma. Mégse megy olyan gyorsan.... viszont azok is műholdas helyett egyre inkább IP alapú terjesztését használnak.
63.
63.
GAMEROD
#62: Maga a lineáris programsugárzás is elavult. Kimegy nemsokára a divatból hogy az ember vár x időpontra amíg kezdődik a film. Majd ki lesz választva a listából hogy mit akar nézni, és akkor nézi amikor akarja az előfizetett csatorna programcsomagjából.
61.
61.
Yanez
#56: "valós probléma"
Hát ha ez probléma, akkor teljesen mást értünk "problèma" szó alatt.
56.
56.
Yonkou
#29: Ha az ember élete legjobb játékával is játszik, akkor is láthatja és elismerheti annak hibáit. Nem kell szem ellenzőt venni ha élvezel valamit. Amit a kolléga mondott valós probléma ebben a játékban, van aki el tud menni mellette, van aki nem, de ehhez nem kell nagyító hogy lássa bárki is. Tagadni lehet, de minek...?
55.
55.
Ooorky
52.
52.
crytek
Azért az mekkora koppanás lenne ha csak simán a februári ps nowba kerülést értették volna félre mert oda valóban jön és pc-n is tolható lesz :)
47.
47.
Gaboo77
Nekem nagyon tetszett anno. Kíváncsi vagyok mit csinálnak a grafikával PC-n.
45.
45.
supair
#44: ....mert 400 ezres a klaviaturad..........-D
44.
44.
Duken
#43: Miért kétszer küldi el? X(
43.
43.
Duken
#40: :D nincs de adnám.
42.
42.
Duken
#40: :D nincs de adnám.
40.
40.
Ooorky
#39: Alany kololla is van a galázsban?
39.
39.
Duken
#38: ööö... oké? Írhatam volna azt is hogy 4k hdr csak azok között is egy csomó gagyi van. Most már az én 600 rugós tévém amiért megdolgoztam is csak középkategória. Most az oled tvket lessem Lg C9 65 ami tetszik de inkább megvárom hogy a 8K tv-ék ára essen és arra teszek inkább félre 2020 vége 2021 elejére a ps 5-höz. Tudom nem fognak a játékok 8K ban futni rajta egyenlőre de nekem az is elég ha felskáláza picit.
38.
38.
supair
#11: En pedig itt vettem lakast: Sorafurcia Trento Alto Adige Italy.......es ebben a ki sem merem mondani mekkora erteku kuckoban nezegetem az alleejtosebbnel alleejtosebb gamekat............fenn a hegyen........Hihetetlen milyen egy mikulas vagy te! A cikkhez csak azert nem szolok mert nem ismerem a Sony exeket tobbek kozt ezt sem.........semmilyen teven nem lattam meg......jo legy:-D
34.
34.
Őrnagy
Júj, elveszti az exkluzivitást! Akkor most a PS is csődbe megy, mint az Xbox.
31.
31.
Caleon
Ha az EA megvesz egy fejlesztőstúdiót, a stúdió meghal. Ha a SONY veszi meg, észbontó alkotások születnek. Több olyan cég kéne még, mint a SONY.
27.
27.
stalker0412
Ez a hír még így is csak hatalmas fenntartásokkal kezelendő.....

A Kojima Production és a Quantic Dream példája már csak azért sem állja meg a helyét ennél az esetnél mert azok a cégek és a fejlesztett játékaiknak a jogai soha nem voltak a Sony tulajdonában.(csak állták a fejlesztés költségeinek egy nagyobb részét, hogy exkluzív legyen a kész játék), - míg a Guerilla/HZD-t a Sony teljes értékűen birtokolja....
23.
23.
Stranger
#14: Nem kell nagyító, ma akkora TV-n/monitoron tudjuk bámulni a játékokat hogy előjönnek a dolgok. Amúgy 1x elkezdesz megfigyelni valamit onnantól zavaró lesz.

Emlékszem amikor elkezdett az 1080P mainstream lenni PC-n még olyanokat mondtak hogy oda már felesleges élsimítás. Ma meg már 4k-hoz is beteszik, mert egy picit recés a kép.
22.
22.
Obi Wan Kenobi
#21: Hát ez elég gyenge próbálkozás volt a trollkodásra.. majd legközelebb :)
21.
21.
Sony ex pc-re:de jó hiszen így többen átélhetik blablabla
Microsoft:Nincs ex mert az pc-re is megjelent :)
19.
19.
Duken
#13: Van ez így. Nem mindenkinek valók a sony címek! Lehet a nintendo játékai közelebb állnának az ízlésedhez. Komolyan mondom, nálam nagyon betalált. De ha stratégia akkor maradj a pécénél nyilvàn.
16.
16.
Duken
#14: Te tudod kinek mondtad ezt? Mr Mikroszkópnak! Mit fogsz Te ezért kapni jáj!
13.
13.
adamsfamily
#3: Számomra az egyetlen értékelhető Ps 4 exkluzív volt.
A grafika mellett,szerintem a története is elég jó lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...