Úgy néz ki, tényleg megjelenik PC-re a Horizon

A decemberi pletykákat az általában megbízható Kotaku is megerősítette a saját forrásai révén, úgy néz ki, tényleg megjelenik PC-re a Horizon: Zero Dawn. A játék a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül is beszerezhető lesz.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#69
#66: :D
#68
#65: Nem a mellem vertem.....gondolom ha vegigolvastad volna a cikk alatti kommenteket tisztaban lennel ezzel.Amugy az egesz vilagon rengeteg nihil ember van.En egy magyar lannyal elek itt es koszonom boldog vagyok.Kivanom ezt neked is.......
#65
#38: Én meg kúrvára titkolnám ha Dél-Tirolban élnék :D Volt szerencsém ott lehúzni 5 évet anno még amikor Bolzanoban tanultam informatikát. Kibaszott nagy ott a szellemi nihil XD. Ha Svájcban vagy Norvégiában élnél akkor arra büszke lehetsz és verhetnéd a melled, hogy hú vettem ott egy ingatlant. De a kretén Dél-Tiroliaknál 1M Euróért sem kellene semmilyen ingatlan. Nem tudom hogy bírod ott ki... Tény persze, hogy Mo-nál még mindig jobb.
#64
#63: Ezt nem igazán értem hogy jött ide. Szó nem volt róla hogy mit hogy nézek. ( lineáris csatornán amúgy sport-ön kívül gyakorlatilag semmit ). Amúgy egyetértek, de a lineáris csatornák halálát pár éve elég rosszul merte fel a szakma. Mégse megy olyan gyorsan.... viszont azok is műholdas helyett egyre inkább IP alapú terjesztését használnak.
#63
#62: Maga a lineáris programsugárzás is elavult. Kimegy nemsokára a divatból hogy az ember vár x időpontra amíg kezdődik a film. Majd ki lesz választva a listából hogy mit akar nézni, és akkor nézi amikor akarja az előfizetett csatorna programcsomagjából.
#62
#57: Az AKKOR 600 ezres tv MOST simán középkategória. Ha egy éve vette akkor is. Persze ettől még jó tv. Nekem egy UE65MU8002 van, ma már 300 körül megkapod. De amennyiért vettem, most sokkal jobbat kapnék.
#61
YanezModerátor
#56: "valós probléma"
Hát ha ez probléma, akkor teljesen mást értünk "problèma" szó alatt.
#60
#57: Nem értesz sajnos magyarul? Totál másik dimenzióban vagy ahhoz képest, amiről beszélt a karakter.
#59
#57: xD
#58
#9: Chloe Frazer szerintem siman üti..
#57
#39: A 600 ezres tv kurvára nem középkategória.
Vigyázz az arcodra mert meg leszáll rá valami repülő...
#56
#29: Ha az ember élete legjobb játékával is játszik, akkor is láthatja és elismerheti annak hibáit. Nem kell szem ellenzőt venni ha élvezel valamit. Amit a kolléga mondott valós probléma ebben a játékban, van aki el tud menni mellette, van aki nem, de ehhez nem kell nagyító hogy lássa bárki is. Tagadni lehet, de minek...?
#55
#52: Már benne van...
#53
#32: Driveclub parádés autós játék volt. Igen, elcseszték, hagyták félkészen megjelenni. Aztán kikupálták és remek cím lett.
Amúgy köszönöm, hogy rárepültél a kivételre, úgy tűnik minden napra jut egy maki.
#52
Azért az mekkora koppanás lenne ha csak simán a februári ps nowba kerülést értették volna félre mert oda valóban jön és pc-n is tolható lesz :)
#50
#9: Amikor megjelent technológiailag és grafikailag a legjobb volt. Még a pc és grafika buzi eurogamer is ezt írta. De biztosan a Te általad címek a fossba pofozzak. Ritkán szoktam kommentelni de a baromságaidat elég nehéz eltűrni.