Három címmel bővül a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft bemutatta azt a három játékot, melyek hamarosan az Xbox Game Pass PC-s könyvtárát fogják bővíteni. Visszatérhetünk megküzdeni a mentális problémáinkkal, a pestissel és a démoni lényekkel.

A hónap elején egyszer már érkeztek új címek a kínálatba, akkor a Frostpunk és az FTL: Faster Than Light volt a befutó, amit most három hasonlóan remek alkotás követ. Az első a még meglehetősen friss A Plague Tale: Innocence. A játékban a 14. századba repülhetünk vissza, ahol Amicia de Rune és fiatal öccse, Hugo nem mindennapi kalandjait kísérhetjük figyelemmel, ahogyan a pestis és háború sújtotta francia vidéken menekülnek az életükre törő zsarnok karmai elől.

Második címként érkezik 2018 egy legjobb művészi indie alkotása, a GRIS, mely Szlav kollégánk megfogalmazásában „egy életre kelt festmény, szavak nélküli történettel. A Nomada Studio játéka egy gyönyörű mesterművel mutatja be egy olyan lány lelki küzdelmeit, aki elveszítette mindenét, de mégis kész szembeszállni a félelmeivel.” A sort végül a történetre fókuszáló akció-RPG, a Children of Morta zárja, melyben a Mount Morta őrzésére felesküdött Bergson család véget nem érő küzdelmeibe kóstolhatunk bele.

A játékok a következő pár hét során válnak elérhetővé a PC-s Game Pass felhozatalában, amiért jelenleg az első három hónapra csak 1 dollárt kell fizetnünk.

4 komment - szólj hozzá!