Amerikai toplista: decemberben is Call of Duty

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó legfrissebb jelentését az NPD Group, ezúttal azonban nem csak a decemberi hónapra, hanem a teljes évre és az évtizedre vonatkozóan is kaptunk toplistákat.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#36
#35: A Studio Japan, Atlus, Vanillawere-nek vannak a legkülönlegesebb játékai, nyugodj bele hogy a sony továbbra is finanszírozni fogja őket. Hacsak nem ment el teljesen az eszük! Mellesleg a P5 szerintem az egyik ha nem a legjobb, legnagyobb ex jelen generációban ps4-re.
#34
#33: Első körben a “gigaexek”miatt van 100 milló ps4 vásárló. Erre a köv genben a sony még jobban rá fog gyúrni, még több exkluzív cím fog készülni.
#31
#30: Ne írogasd hogy ignorálsz, hanem ne válaszolj te szerencsétlen. Az jelenti azt hogy ignorálsz. Csak örülni fogok neki hidd el. :)
#29
#27: :D jó van nyuszi! Nyusz-nyusz! Még valami? Hogy milyen szar ember vagyok? HaHaHaHa! Vagy csak ennyit tudsz? Kb mint az óviban. Próbálkozz jobban mert ez így nagyon gyengus nyuszikám. :(
#26
#21: Akkor kvittek vagyunk ultimaci. :D Bár engem nem bannoltak egyszer sem. Téged hànyszor is...?;) Mert annyi eszed nem volt hogy időben leállj vagy ismerd a határokat. Beszarok rajtad, te vagy a legszórakoztatóbb idióta a gk-n. Olyan vagy mint az ökör. Mindenki rajtad röhög de erősködsz tovább és mondod a hülyeséget és még mi nem értjük az “ érvelésed”. Inkább értelmetlenséged. Azt azért ugye tudod hogy azok az emberek arrogánsak interneten akiknek kicsi a pöcsük és a személyes kapcsolataikban nyuszik. Úgyhogy ezentúl nyuszinak foglak szólítani. Te ökör. :D
#18
YanezModerátor
#17: Egyébként most néztem utána, összesen kb 70 millió ps ex játékot adtak el. Tehát még eladásban sem a negyede a 100 milliónak.