Friss képeken a Fast & Furious: Crossroads

A Project CARS-sorozat készítőinek új játéka a Fast & Furious-filmek hangulatát igyekszik majd a képernyőinkre varázsolni olyan sztárok segítségével, mint Vin Diesel és Michelle Rodriguez.

Kommentek

#19
Rossz PC játékok következő rész
#18
#17: Amúgy tényleg hasonlított látványra a Doom 3-ra az eredeti verzió, lehet ezért a keverés, én is arra tippelnék ránézésre:)
#17
#12: Csak egy kis pontositas, az elso se az id Tech 4-et hasznalta. Sajat motorjukat hasznaltak a jatekhoz, aminek az ujabb verziojaval keszult az Assault on Dark Athena.
#16
PS2-re jelenik meg? :D
#15
Ha olyanra csinálnák meg, mint a mario kart-ot, még élném is. Talán még illene is a címhez az a stílus :P
#14
#13: Hát, meg most már vannak megfelelő gépek azoknak a játékoknak a futtatására, amik akkoriban kegyetlen gépigényesek voltak. Most már egy 5-6 éves kártya, vagy egy olcsóbb laptop is röhögve futtatja ezeket fullon és igen, vannak olyan jók és igen, néznek ki még mindig ugyan olyan jól, mint anno.
#13
#12: Úgy értem ismét forgalomba helyezni steamre.
A régi címek most nagyon mennek főleg hogy a jó single cucc lassan kuriózum lesz
#12
#10: Az a durva, hogy az már megélt egy újrakiadást. Az Assault on Dark Athena új Engine-t kapott (előtte az id Tech 4-en volt), de abban benne van az egész Escape is tokkal vonóval. Mai napig nem néz ki rosszul.

https://www.youtube.com/watch?v=LZ73GvgL7D0
#11
#9: +1
#10
#9: Az síkit egy újrakiadásért.. Nekem még a Wheelman is tetszett annyira hogy itt figyel dobozosan. Ezt még abban az érában is megvettem amikor még a netet is loptam kb :)

Kevés game mondhatja ezt el magáról ,hogy ennyire behuzott
#9
Aki tényleg jó Vin Diesel játékkal akar játszani, az tolja a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay-t.
#8
A játékhoz:
Mai napig rettentő jól elvagyok az NFS Most Wanteddal és a Flatout 2-vel. Nekem itt nem a grafika fog számítani, hanem az élvezhezőség. A slightly mad stúdió tud autós játékot csinálni így bízom bennük.
Remélem jó kis cucc lesz és ha már annyira élvezhető, hogy feledteti a grafikai hiányosságokat (nekem is van szemem) akkor összeteszem a két kezem :)
#7
Bocsi. Mobil net épp vacakolt...
#6
#3: Hm... Bezzeg a vr resi 7 milyen ocsmány...
#5
#3: Hm... Bezzeg a vr resi 7 milyen ocsmány...
#4
#3: Hm... Bezzeg a vr resi 7 milyen ocsmány...
#3
Jöhet. Szeretjük az autós cuccokat
#2
Csufos bukas lesz.
#1
Undorító