Humble Bundle-lel az ausztrál tűz ellen

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 18.
  • Akció
Link másolása
A Humble Bundle a héten elindította az Australia Fire Relief névre hallgató akcióját, ahol a bevételek 100 százalékát az ausztrál bozóttűz miatt nehéz helyzetbe került emberekhez és állatokhoz juttatják el.

Ha már amúgy is tervezted, hogy anyagilag is támogatni fogod az igencsak elharapódzó bozóttűz elleni harcot, akkor most itt a tökéletes alkalom! A 25 dollárért kínált Australia Fire Relief csomag teljes bevételét a rászorulókra fordítja a Humble Bundle csapata, miközben az adományért cserébe remek játékokhoz juthatunk hozzá, 424 dollár értékben.

A 29 cím között olyan legendás indie játékok is felbukkannak, mint például a Machinarium és a Hacknet, de azért olyan igazán népszerű újabb alkotások is bekerültek a bundle-be, mint a The Stillness of the Wind, a Void Bastards és a Hollow Knight.

Az ajánlat még több mint öt napig érhető el az alábbi linkről. A játékok teljes listája pedig az alábbiak szerint alakul:

  • Hollow Knight
  • Void Bastards
  • Armello
  • Euro Truck Simulator 2
  • Duck Game
  • Hand of Fate 2
  • Paradigm
  • Crawl
  • The Adventure Pals
  • Regular Human Basketball
  • Satellite Reign
  • Hacknet
  • Mr. Shifty
  • Primal Carnage: Extinction
  • Assault Android Cactus+
  • The Haunted Island, a Frog Detective Game
  • Framed Collection
  • Think of the Children
  • Feather
  • Tower of Guns
  • Rising Dusk
  • Death Squared
  • Paperbark
  • Quest of Dungeons
  • The Stillness of the Wind
  • The Gardens Between
  • Paper Fire Rookie
  • Masquerade: The Baubles of Doom
  • Machinarium
62.
62.
Ooorky
#57: Remélem következő alkalommal már bannolva lesz.
59.
59.
Obi Wan Kenobi
#58: Minusz egy amikor akarunk. Hurrá szerkesztés gomb.
58.
58.
Obi Wan Kenobi
#57: Szerintem durva szankció továbbra is, főleg mert teljesen korrektül leírta a véleményét, senkit sem sértett meg.

Valóban nem teszik jobbá, de had beszéljünk már arról amiről akarunk egy egyébként szabad platformon amiről akarunk, úgy hogy senkinek se volt ellenére a beszélgetés.
57.
57.
sirdani
Oldman nincs bannolva, a kommentelési lehetősége lett csupán megvonva pár napra, amit majd vissza is kaphat. Az ok egyszerűen az, hogy nálatok sokkal, de sokkal több alkalommal kezdte el irreleváns politikai hőzöngéssel megtölteni a kommentszekciót. Szerintem mindannyian egyetértünk abban, hogy már így is túlságosan sok a politikai témájú propaganda, ami az átlag embert bombázza, ahogyan abban is, hogy az ilyesféle belpolitika eszmefuttatások nem olyan jelenségek, amik jobbá tesznek egy videojátékos oldalt. Az ilyen témának megvan a maga platformja. Mivel az esetek túlnyomó többségében Oldman volt az, aki behozta a témát, ezért ő kapta az átmeneti büntetést is.
56.
56.
Obi Wan Kenobi
#53: Prideon tali, remélem nem ellentüntető leszel :D

Remélem nagyon hamar mond valamit egy moderátor mert ez nagyon gáz..
55.
55.
Obi Wan Kenobi
#53: Prideon tali, remélem nem ellentüntető leszel :D

Remélem nagyon hamar mond valamit egy moderátor mert ez nagyon gáz..
54.
54.
#51: Ok!Jövőre meg cserélünk! :)
53.
53.
kryszisz
#51: Legközelebbi Priede-on talizunk akkor, meghívlak egy sörre:D Viccet félretéve amúgy tényleg: Miért is kapott Oldman bannt? Csak mert kapásból vagy 5 embert tudnék mondani, aki milliószor többet tett azért, hogy kivágják a francba, aztán mégis itt rontja a levegőt még mindig. Csatlakozom hozzád, ennyi erővel engem és téged is kitessékeltek volna, mert te politizáltál, én meg az ország (kormánytól független, mert szerintem más vezetés alatt sem lenne ez másképp) élhetetlenségéről papoltam, mindkettő kimeríti az OFF fogalmát. Most akkor hogy is van ez?
51.
51.
Obi Wan Kenobi
Szerintem pedig minden konzervatív fasz leszophat, és minden migránsgyűlölő embernek boldogan mondom, hogy muszlim gyökereim vannak és migráns vagyok, továbbá Pridera is megyek támogatóként, ismerem a globális felmelegedést és kötelezővé tenném az abortuszt, Soros ügynök vagyok és deviáns is
50.
50.
2012 óta vagyok itt,de ha ezért bann jár akkor csak annyit fűznék hozzá,hogy az összes elkényeztetett down-szindrómás kiscsaj az összes mindenkinél minden jobban tudó libsivel együtt bekaphatja :)

A gyújtogatásos baromságot meg engedjük is el!Ezzel a beszopódott zöldek védekeznek mert ismét okosak voltak.Mint mikor bizonyos halfajták partrahozatalát tiltották a halászoknak! Mert jobb döglötten visszaszórni mint felhasználni!
50 Celsius!Ott már egy harmatcsepp is nagyítóként működhet.
47.
47.
Obi Wan Kenobi
Szeretném, ha engem is bannolnának.
43.
43.
Obi Wan Kenobi
Remélem Oldman nem hagyja el az oldalt mert egy értékes embert veszítene a közösség.
36.
36.
Obi Wan Kenobi
Miért kellett bannolni Oldmant? Azért mert nem értünk vele együtt politikai kérdésekben még nem sértett tudtommal szabályt..
Ráadásul nagyon jófej volt gaming témában
34.
34.
Obi Wan Kenobi
27.
27.
Obi Wan Kenobi
De hagyjuk abba, ez egy gamer oldal. Nekem ez volt az utolsó kommentem ebben a témában. Műtét előtt nem szerencsés olyanról beszélni ami felzaklat.
21.
21.
Obi Wan Kenobi
#20: Mind a kettőtől hányingerem van és ezért szeretek lépni a kis kettő hónapomra innen. Szerintem is jobban jársz az éjszakai műszakival.
20.
20.
Ooorky
#17: Annyira elnyomják az ellenvéleményt, hogy mást se hallani a médiából, meg valahogy csak megnyerte a Karácsony a fővárost magának.
+1 hete az ömlik rtl-en, hogy nem akar szegény cigányoknak milliókat adni a zorbán, hanem ingyenes képzést biztosítana nekik amivel nyelvtudást, szakmát szerezhetnek...

Sokkal boldogabb vagyok amikor bent éjszakázok munkahelyen és nem hallom egyik oldal baromságait sem.
19.
19.
kryszisz
#17: Hát én is, ha nem is nagy, de reményekkel telve jöttem haza. Szerettem volna a családdal lenni, kivenni egy albit legalább, s bár tudtam, hogy a bölcsészdiplomámmal ugyanúgy csak egy gyárig jutok majd, mint annak idején (hisz értelmiséginek lenni itthon nem túl kifizetődő, akkor ki szereli össze a kocsikat a németeknek), azt álmomban nem gondoltam volna, hogy csupán 40k-val fogok többet keresni (nesze neked 120%-os bérnövekedés), de cserébe legalább a melósok fele ukrán, akik amellett, hogy parasztok, magyarul se beszélnek 2 szónál többet...de persze nem kellenek a migráncsok-.- Szóval ja, méretes csalódás ez az egész (és bocsánat mindenkitől, hogy egy gémer oldalon adok hangot neki), és bár semmi kedvem megint egy idegen országban élni, távol a szeretteimtől, nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz más választásom ha egyről a kettőre akarok jutni:(
18.
18.
experto11
#17: Sajnos sok ember még mindig isteníti a Fideszt.
17.
17.
Obi Wan Kenobi
#16: És a legrosszabb, hogy megállás nélkül a propaganda megy a rádióból, az ellenvéleményt teljesen elnyomják, nyílt viták nincsenek, és nem tudok rendes híreket hallgatni csak a migránsozást vagy a Sorosozást. Kedvenc érzésem mikor elmegyek nyáron minden évben 2 hónapot Horvátországba és megszűnik ez az egész. És amikor hazajövök rájövök, hogy mit sikerült elfelejtenem 2 hónap alatt..
Sajnálom, hogy ilyen szomorú élményeket szereztél itthon.
16.
16.
kryszisz
#15: Ne is mond. 3 hónapja költöztem haza Angliából azt gondolván, hogy 3 év alatt csak összeszedte magát ez a tetves ország (na meg a család is hiányzott már azért), de olyan gyorsan kijózanított a nagy magyar valóság, hogy már most azt tervezem mikor, és hogyan megyek vissza. Ott sincs kolbászból a kerítés, nagyon is sok hátulütője van, de így is ég és föld a különbség:/
12.
12.
kryszisz
#11: Az ugye megvan, hogy ennek a kezdeményezésnek karitatív célzata van, nem igazán a tartalma a lényeg. Ha lenne most annyi felesleges pénzem, mint amennyi a körülmények miatt sajnos nincs, tuti beruháznék rá annak ellenére, hogy amúgy PC-m sincs.
11.
11.
crytek
#9: Hulladékot nem veszek. Sajnos ezek azok..Főleg ilyen áron.
9.
9.
Obi Wan Kenobi
Megidézem Cryteket!!

Crytek most már valamit tettél is a közjóért az ingyenélésen kívül :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...