Humble Bundle-lel az ausztrál tűz ellen

A Humble Bundle a héten elindította az Australia Fire Relief névre hallgató akcióját, ahol a bevételek 100 százalékát az ausztrál bozóttűz miatt nehéz helyzetbe került emberekhez és állatokhoz juttatják el.

Kommentek

#64
Ooorky!
Ez nekem szòlt!? ( gondolom igen )
Ha igen akkor furcsàllom a rèszedről, mert ùgy vettem eddig èszre, hogy " egy hùron pendültünk" bizonyos tèmàkat, vèlemènyeket illetően. Meg nem egy esetben, te is eltèrve a cikk tèmàjàtòl egyből csatlakoztàl az adott vitàhoz. Szòval a bannolàs ràd is èrvènyes lesz vàrhatòan. Ahogy mondani szokàs: csak utànam... :)
#63
ObinWan Kenobi!
Köszi! :)
#62
#57: Remélem következő alkalommal már bannolva lesz.
#61
#60: Üdv ismét!
#60
Sziasztok!
Ùjra aktivàlva lettem a szabàlyszegèsem utàn, igyekszem majd figyelmesebben hozzàszòlni az adott cikkhez, nem eltèrve annak tèmàjàtòl. Azon gamerek akik kiàlltak mellettem, nekik köszönöm!! Volt olyan is közületek, akikben kellemesen csalòdtam, nem is remèltem, hogy mellèm àllnak! Emiatt kicsit megèrte "rosszfiùnak" lennem. :)
#59
#58: Minusz egy amikor akarunk. Hurrá szerkesztés gomb.
#58
#57: Szerintem durva szankció továbbra is, főleg mert teljesen korrektül leírta a véleményét, senkit sem sértett meg.

Valóban nem teszik jobbá, de had beszéljünk már arról amiről akarunk egy egyébként szabad platformon amiről akarunk, úgy hogy senkinek se volt ellenére a beszélgetés.
#57
Oldman nincs bannolva, a kommentelési lehetősége lett csupán megvonva pár napra, amit majd vissza is kaphat. Az ok egyszerűen az, hogy nálatok sokkal, de sokkal több alkalommal kezdte el irreleváns politikai hőzöngéssel megtölteni a kommentszekciót. Szerintem mindannyian egyetértünk abban, hogy már így is túlságosan sok a politikai témájú propaganda, ami az átlag embert bombázza, ahogyan abban is, hogy az ilyesféle belpolitika eszmefuttatások nem olyan jelenségek, amik jobbá tesznek egy videojátékos oldalt. Az ilyen témának megvan a maga platformja. Mivel az esetek túlnyomó többségében Oldman volt az, aki behozta a témát, ezért ő kapta az átmeneti büntetést is.
#55
#53: Prideon tali, remélem nem ellentüntető leszel :D

Remélem nagyon hamar mond valamit egy moderátor mert ez nagyon gáz..
#56
#53: Prideon tali, remélem nem ellentüntető leszel :D

Remélem nagyon hamar mond valamit egy moderátor mert ez nagyon gáz..
#54
Törölt felhasználó
#51: Ok!Jövőre meg cserélünk! :)
#53
#51: Legközelebbi Priede-on talizunk akkor, meghívlak egy sörre:D Viccet félretéve amúgy tényleg: Miért is kapott Oldman bannt? Csak mert kapásból vagy 5 embert tudnék mondani, aki milliószor többet tett azért, hogy kivágják a francba, aztán mégis itt rontja a levegőt még mindig. Csatlakozom hozzád, ennyi erővel engem és téged is kitessékeltek volna, mert te politizáltál, én meg az ország (kormánytól független, mert szerintem más vezetés alatt sem lenne ez másképp) élhetetlenségéről papoltam, mindkettő kimeríti az OFF fogalmát. Most akkor hogy is van ez?
#52
Sziasztok!
Uhh, meglepődtem mikor olvastam a bannolàst a rèszemre èrtve, ezek szerint nem vègleges a büntim, tudok ùjra ìrni! Abban hibàztam, hogy eltèrtem a tèmàtòl, de ugye ez nem volt ördögtől valò eddig sem, màsok rèszèről sem. Mindenesetre köszöm mindazon hozzàszòlòknak akik alàbb kiàlltak mellettem, nagyon jò èrzès volt olvasni soraikat! Olyanok is pozitìvan illettek, akikről nem is gonoltam volna, ez erős jellemre vall rèszükről! Igyekszem " jòfiù" lenni, mert a gamer oldal többet èr mindennemű politikai vèlemèny kinyilatkoztatàsànàl!
#51
Szerintem pedig minden konzervatív fasz leszophat, és minden migránsgyűlölő embernek boldogan mondom, hogy muszlim gyökereim vannak és migráns vagyok, továbbá Pridera is megyek támogatóként, ismerem a globális felmelegedést és kötelezővé tenném az abortuszt, Soros ügynök vagyok és deviáns is
#50
Törölt felhasználó
2012 óta vagyok itt,de ha ezért bann jár akkor csak annyit fűznék hozzá,hogy az összes elkényeztetett down-szindrómás kiscsaj az összes mindenkinél minden jobban tudó libsivel együtt bekaphatja :)

A gyújtogatásos baromságot meg engedjük is el!Ezzel a beszopódott zöldek védekeznek mert ismét okosak voltak.Mint mikor bizonyos halfajták partrahozatalát tiltották a halászoknak! Mert jobb döglötten visszaszórni mint felhasználni!
50 Celsius!Ott már egy harmatcsepp is nagyítóként működhet.
#49
#48: Hát ez krva jó! Szakadok! :D
#48
#47
Szeretném, ha engem is bannolnának.
#46
A végén igaza lesz az ilyen Gajdics Ottó féle homo fidelicusoknak és kiderül, hogy tényleg bal-lib médiaterror van :D.

(Oldman valóban elég korrekt figura. Küvettem a kommenteket itt, de nem igen találtam olyat ami "vért kívánt")
#45
#44: Nagyon remélem, hogy nem azért mert nem tetszett neki a politikai véleménye, mert akkor extra nagy kaktuszos lófaszt a seggébe. Kultúráltan megfogalmazta a véleményét, az internet pedig szabad.. elvileg..