Belehúz exkluzívok terén a Google Stadia

A Stadiát rengeteg kritika érte a rajtja után, aligha meglepő, hogy a Google igyekezett elébe menni a találgatásoknak, és már most felvázolta, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az előfizetőik a közeljövőben.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#18
Előbb utóbb úgyis ez lesz. Ha nem a google csinálja meg akkor majd valaki más. Én szívesen kipróbálnám bár az nekem sem tetszik hogy elveszhetnek a átékok amiért fizettem. De nyilván arra is lehet megoldást találni.
#16
Remélem,, besül ez a kísérlet.
#12
Stadia exkluzív... Nem tudom ki, hogy van vele, de én ezt az egész Stadia dolgot látni sem akarom, kipróbálni sem, előfizetni és vásárolni sem. És jelenleg úgy gondolom, ez a jövőben is így marad. Konkrétan nem tudok elképzelni olyan játékot, amiért én akár elméletben is ödaülnék ez elé a dolog elé.

De most komolyan, minek kéne rá jönni, hogy ti ez elé beüljetek halál komolysággal?
#11
#9: De erre is azt mondom hogy egy ilyen platformnak nem az ilyen tipusú játékosokra kéne rámennie. Aki exkluzív "ütős" játékokra ízgul, kizárt hogy ne legyen otthon valamije amin amúgy is tud játszani. Akkor meg neki pénzkidobás. ( Ne felejtsd el, ezeket is ugyanúgy KÜLÖN MEG KELL VENNI ). Szerintem, ma ezzel a szolgáltatassal inkább olyanokkal lehetne nagyobb tömeget bevonzani amit az elöbb írtam.....
#10
#6: VAGY, lenne egy GP szerű game library. Na akkor azoknak tényleg valós alternatíva lenne, akikre néha "rájön" a játszhatnék, de annyira meg nem érdekli őket hogy konzolt vagy pc-t erre tartsanak. De aki már kiköhögi egy játék 60 eurós árát, az azért nem ilyen....
#9
#3: Az úgy valóban tuti nem működne. De ha havonta fizetsz a szolgáltatásért, ami még jó is és exkluzív címekkel is szolgál? Gondoljunk bele ha olyan exkluzív címekkel jött volna a stadia a multiplatform játékok mellett mint a sony vagy N játékok és valóban működne a 4k 60 fps ígéretük, mekkora siker lenne.
#8
#2: Hát mivel csak a szolgáltatásra koncentráltak ex tartalmak nélkül és még az is szar volt, nem csodálkozok hogy nagy bukás lett!
#5
#3: Ez így alapvetően szerintem is szar.Veszel egy hardvert,amihez még fizess egy havidíjat,hogy hqsználhasd és még vegyél hozzá játékot.Nagyjából 1 év alatt ott vagy,hogy vehettél volna egy Ps4-et vagy egy xboxot.
Már megy elvileg idehaza is insider-ként a Project xcloud.Szerintem amellett ez a Google stadia egy bukott produktum.Túl későn jött és túl drágán egy olyan piacra,ahol a bejáratott márkák mellett elég nehéz labdába rúgni,mert az emberek nem szeretik bizonytalan szolgáltatásba fektetni pénzüket.Ha egyszer a google azt mondja,hogy kuka a Stadia,az összes játékot bukta az illető.
#4
#2: Igen, bár az eddigiekből még kár messzemenő következtetéseket levonni. Az Ouya gyorsan hamvába halt, de itt úgy tűnik hogy a java még csak most jön, előremenekülnek, és mindenképp valós alternatívát akarnak faragni a dologból.
Bár az tény, hogy ehhez finomítani kéne a delphijos által említett üzleti modellen is.
#3
Én ugyan hiszek benne hogy nagy jövője van a streaming-nek ( mielőtt valaki nekem esne, nem azt mondom hogy MINDENKINEK ) , de ez a modell, hogy mellette még vedd is meg a játékot teljes áron, szerintem tényleg nem fog működni...