Dark Souls - itt az újabb speedrun-rekorder

A soul streamer Squillakillának ezúttal olyan eredményt sikerült elérni, amit előtte még soha senki másnak a világon; mindenféle életveszteség nélkül gyűrte le az eredeti Dark Soulst, és annak elnyűhetetlen ellenfeleit.

Kommentek

#33
#10: Pont ez az. Sajnos ma már én is olyan casual vagyok, hogy nincs türelmem ehhez. Ma már nem is értem hogy tudtam pl. egy FFT-bár 1000 órát ölni. Persze, az más jellegű kihívás volt, de akkor is....
#32
#31: köszönöm:D egyszer metrón mentem hazafele, és épp mikut hallgattam fülhallgatón, véletlen a kábel kijött és egy rémes 5 másodpercre az egész metró művelődhetett a world is mineből. amúgy a Jin vocaloid zenék a kedvenceim, a kedvenc számom az outer science (IA) és a kagerou daze (heat haze days)
#31
#29: Ha meg ilyen témákról akarsz valakivel beszélni nyugodtan vegyél fel steamen van PSN-en.
#30
#28: Ja, mostanában nyomom PS4en a Project diva játékokat.
F:GObol csak az animet nézem, a játék nincs hazai app storeban.
#29
#27: nekem a fate/go amit kb két éve minden nap nyomatok, és senkivel nem tudok beszélgetni róla
#28
#27: jó öreg miku, kagamine len, és gumi..miért lenen elborult? nagyon jó számok vannak (kb mind jó)
#27
#26: Akkor itt volt az ideje. Másik elborult fandomom gamingben a Vocaloid.
#26
#25: tök jó :D rég hallottam olyat hogy valaki touhou fan, kb 10 év óta
#25
#24: Az nem de kitoltam a fő Touhou részeket 1cc.
#24
#23: akkor biztos a bad apple a csengőhangod
#23
#22: Az mindenképp tervben van Touhou fanként, ha nem lesz most már ps4 verza megveszem steamen.
#22
#21: A touhou luna nights esetleg? az irányítás nagyon jó benne (nem csúszkálsz jobbra-balra)
#21
#20: Néztem nem az én világom de köszi az ajánlást.
#20
#19: persze, dark souls 2D :D most a dungeon crawl stone soupot próbálgatom, ha gondolod nézz rá youtubeon
#19
#18: Salt and Sanctuary megvolt?
#18
#16: Ugyanez, egésznapos munka után várom hogy (most is épp) hazamehessek játszani (dark souls, bb, sekiro, nioh, code vein, hollow knight, bloodstained, castlevania collection -> ezek vannak a ps 4-emen egy külön meghajtón, és ÖRÖKKÉ játszani fogom őket). És igen, én is úgygondolom hogy nem nehezek a souls játékok, mert mindegyikben ha str + end statra pakolsz és szerzel egy pajzsot, végigpaskolod a bossokat bármiféle dodge és parry nélkül. Számomra pl a 2D metroidvania gamek sokkal nehezebbek, mert egy 2D játékban jobban kell figyelni az időzítésekre, nincs meg az szabadság mint egy souls játékban, de egyszerűen imádom őket is, és mindenkit buzdítok arra hogy próbálja ki mind a souls, mind a 2D rogue-like, rogue-lite játékokat!
#17
Bloodborne és DS3 platinám van, de Nioh-t feladtam az irányítás miatt. Szeretem a zsánert, sok sikerélményt ad, megtérül a befeccölt erőfeszítés.
#16
#7: Minden játékot tanulni kell valamilyen szintem. Én 10 órás meló után fagyban-forróságban is alig vártam este toljam a From játékokat.
Az meg hogy extrém nehezek csak egy gagyi mém.
Nem tudom ma mai tízen-huszonéves generáció miken nő fel hogy ez a brutalitás.
#15
#7: Én is. Mármint nagyon-nagyon-nagyon sok szenvedés árán végigjatszottam az összeset, DS3-at meg a BB-t ki is platináztam, de máig azt mondom, hogy inkább kitartó voltam, mint jó:D De, ahogy mondod, egy 8 órás műszak után az ember nem biztos, hogy szenvedni akar leülni a gép elé, így pl. egy Sekito-t már meg sem fogok venni szerintem soha, mert tudom, hogy csak felb*szná az agyam.
#14
#13: Az szép gratula