Control-filmet forgatna a Rogue One írója

Egyelőre nem érdemes túlzottan messzemenő következtetéseket levonni az ügyből, de Gary Whitta, a Rogue One írója kijelentette, hogy szívesen írna forgatókönyvet a Control filmes adaptációjához. A Remedy egyből kapott a horogra.

Egy internetes kérdezz-felelek során sok olyan kérdés és ötlet felmerülhet, ami végül nem hoz gyümölcsöt, de Gary Whitta válaszán talán érdemes elmerengeni. A Zsivány Egyes íróját arról kérdezték, hogy milyen videojátékos filmadaptációhoz írna legszívesebben forgatókönyvet, az úriember pedig a Remedy legújabb játékára, a Controlra bökött rá.

Nem lenne hírértéke, ha itt véget is érne a történet, de megesett az a váratlan fordulat, hogy a fejlesztőcsapat képviselője egyből beugrott a beszélgetésbe. A csapat fő PR-osa, Thomas Puha nem bonyolította túl a dolgot, egyszerűen csak privát beszélgetésre hívta az írót, itt tehát vége szakadt a nyilvános párbeszédnek. Reménykedjünk benne, hogy nem ér véget az ügy ebben az online pacsizásban, mi nagyon szívesen megnéznénk Jesse Faden paranormális kalandját a mozivásznon is.

6 komment - szólj hozzá!