Megjelent a Temtem korai változata

  • Írta: szlav
  • 2020. január 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A Crema aprócska fejlesztőcsapata megálmodta, hogy milyen lenne a tökéletes Pokémon-MMO és tettek is az ügy érdekében. A Humble és a Steam Early Access támogatásával mától bárki számára elérhető a Temtem korai változata.

Másfél évvel ezelőtt nagy lelkesedéssel értekeztünk a Temtemről, hiszen a Crema ambíciózus projektje épp ekkor esett át egy elképesztően sikeres Kickstarter-kampányon. Azóta eltelt némi idő, a spanyol fejlesztőcsapat kitartóan foltozgatta a játékot, ma pedig végre elérkeztek arra a pontra, hogy a nyilvánosság elé tárják az alkotásukat. Az első támogatók már korábban is részt vehettek egy-egy próbakörben, most viszont mindenki számára elérhetővé vált a játék a Humble és a Steam Early Access kínálatában.

A Temtem kendőzetlenül emeli át mindazt, ami igazán naggyá tette a Pokémon-játékokat, annyi csavar viszont van a koncepcióban, hogy a szörnyecskék gyűjtése, fejlesztése és harcoltatása egy közös online világban folyik. A hagyományos felállás kedvelőinek sem kell megijedniük, ugyanis a Temtem egy teljes értékű sztorimódot is felkínál, ezt pedig akár egy barátunkkal párban is végigjátszhatjuk.

A Temtemet egyelőre csak PC-n találjuk meg, de a végleges változat megérkezik majd PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...