Dawn of Fear - vissza a 90-es évekbe!

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Broke3snite fejlesztői gárda és a Good Game Publishing kiadó egy új horrorjátékkal próbálja magára vonni a PlayStation 4-tulajdonosok figyelmét, mely az 1990-es évek túlélőhorrorjait próbálja feltámasztani.

A korai Resident Evil-játékok stílusát idéző Dawn of Fear története szerint Alex bőrébe bújhatunk majd bele, a fiatal férfiéba, akinek múltját mindenfelől tragédiák övezik. Édesanyja szülés közben vesztette az életét, így apja egyedül nevelte egészen addig, míg újra nem házasodott. Pár év leforgása után megszületett Max, Alex féltestvére. Egy békésnek induló napon azonban a balszerencse ismét lesújtott Alex életére; apja és Max társaságában autóbalesetet szenvedett, amit csak ő élt túl.

Három év leforgása után Alex sikeresen felépül a balesetben szerzett sérüléseiből, ekkor azonban a mostohaanyja halálhíréről szerez tudomást. Úgy dönt, hogy visszatér a családi fészekhez, és végképp lezárja a múltat, a gyerekkori emlékek és a nyugalommal teli nosztalgia helyett azonban olyan borzalmak várják az ódon házban Alexet, amire senki sem számított.

Főleg nem úgy, hogy a trailerben látott helyszínek inkább hasonlítanak valami sátánista pszichiátriához, mintsem egy békés családi otthonhoz, de ki tudja… Az már biztos, hogy fejtörőkből, rémisztő élőholtakból és mindenféle sötét titokból garantáltan nem lesz hiány, lőszerből és orvosságból viszont igen, úgyhogy a játékban az akcióban nyújtott teljesítményünk mellett ugyanolyan fontosságot kap majd az is, hogy átgondoltan menedzseljük majd a rendelkezésünkre álló készleteket.

A Dawn of Fear február 3-án jelenik meg kizárólag PlayStation 4-re.

3.
3.
XuChi
Nem lenne rossz, de a karakter mozgás / animáció kritikán aluli. Kár érte.
2.
2.
Matt8888
#1: Azt az irányítást hát .. leírhatatlanul utáltam
1.
1.
deso
Ahogy nézem az irányítást is sikerült megtartani az resi 1 szintjén :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...