Rekord közeli számok a The Witcher-sorozatnál

A Netflix legfrissebb pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy remekül rajtolt a The Witcher, a számok alapján az adaptációé lehet a legnézettebb első évad a szolgáltató sorozatai közül.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
Én még csak az első három részből láttam részleteket, mert az asszony nézi :) én viszont félek a spoilerektől, elvégre még a hármat nem toltam ki... ): de azok alapján amit láttam, szimpatikusnak tűnik a dolog. Nekem Cavill-al semmi bajom, a magyar szinkron egy kicsit túltolja a menőséget ( néha már-már átmegy ripacskodásba ), de angolul már minden rendben van.
#14
#11: Én a valós problémát nem látom csak az idétlen választ.
#13
#11: Mondjuk ha már itt forgatták, itt is bejegyezhették volna, maximum néhány fémgyüjtőt raktak volna a törpék közé :D
#12
#11: erről ez jut eszembe:

https://i.imgur.com/boWQ0oZ.png
#11
SLi
Nem feltétlen a készítőkön múlt egyébként, kvóta van nagy britanniában erre vonatkozóan, még a főszereplők tekintetében is, ezért voltak pl. ázsiai meg fekete apácák a pesti zárdában a Draculában is, agyrém de sajnos ez van. Valós problémára adott borzalmas válasz.

The British Film Institute has declared that TV productions must meet strict diversity requirements.

a show must meet the BFI's diversity requirements in two of four areas: onscreen cast, offscreen crew, industry access, and audience development. At least one main character should come from an "underrepresented group," along with 20 percent of secondary characters, half of whom should be female, and the main storyline (or multiple secondary storylines) should be about an underrepresented group.
#10
Ooorky & Ultimate köszönöm néktek, a felvilágosítást további szép napot!
#9
#8: Ezekben totál egyet értek veled, annyi hogy nálam Yennefer sem jött be. Meg a herezacskó mintázatú milfgardi páncélok sem.
Ciri, Geralt, Kökörcsin viszont jók lettek, illetve a sorozat hangulata is teljesen rendben van, várom a következő évadot.
#8
#5: A könyvekben sem cigány javasasszony... Játékban jellemvonásokban kicsit más de külsőre eltalálták könyvre hasonlóan. A filmben Triss karaktere borzalmas,semmilyen szinten nem azonos sem a könyvekkel sem a játékkal.... Könyvekben lényegében mellékszereplő ahogy valószínű itt is az lesz, de ettől még találhattak volna bárkit aki ideálisabb a szerepre, akár a Vörit aki befogadja Cirit....

A másik Fringilla aki amellett hogy felesleges blackwashingon ment át és szegény úgy néz ki hogy egy pótos Ifa is Y fordulót venne az orrában, még gyenge is mint színésznő pláne mint Fringilla.... Szintén abszolút nem hozza a karaktert.

A többiek rendben voltak, Ciri és Yen is teljesen jók lettek ahogy Geraltként sem rossz Cavill.
#7
#5: Temeriai születésű (~litvánia), vörös hajú, reménytelenül szerelmes Geralt-ba, de a dzsinn varázslata miatt semmi esélye nála.
Egyetlen fontos szerepe mikor Kaer Morhen-ben tölt pár hónapot, megtanítja Geralt-éknak hogyan kell bánni a lassan felnövő Ciri-vel (különösen azokon a bizonyos napokon) és asszem varázsolni is tanítgatja.
Nem hajlandó mély vágású ruhát hordani, egy régi sérülés miatt.
Gyógyital készítő, de allergiás a gyógyitalokra.

Összességében egy jelentéktelen mellékkarakter a könyvekben akit a játékokban előhoztak főszereplővé #redhead .
#6
#5: Cavill-al "megbarátkoztam" bár szerintem egy "mezomorf" testalkatú színész jobban illett volna a szerephez.
#5
#4: Nem igazán a játék után csalódás egy kissé, viszont nem tudom, hogy a könyvekben milyen Triss karaktere.
#4
#3: Triss is?
#3
Nekem nagyon bejött, a helyszínek, karakterek a harc minden kiválóan sikerült, várom a második évadot de nagyon!
#2
remek sorozat lett pedig nagyon feltem tole
teljesen hozza a jatek stilusat es hangulatat
#1
Megérdemelt és ezt nem veheti el a kibaszott dizni (reméljük)....