Visszatér a Steamre a The Walking Dead-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A Telltale-féle The Walking Dead-sorozat jogait birtokló Skybound Games két jó hírrel szolgált a minap a rajongók számára: visszatér a Steamre a sorozat, és a Switch-tulajok is megkapják végre a hiányzó évadokat.

A Telltale hirtelen bezárása alaposan megbonyolította a The Walking Dead-sorozat befejezését, az utolsó epizódok már a Skybound Gamesnek köszönhetően készültek el. Ennek ellenére nem mindegyik rajongó lehetett elégedett: a PC-s tábor kénytelen volt tudomásul venni, hogy a sorozat (a befejező évaddal együtt) Epic Games Store-exkluzív lett, míg a Switch-tulajok hiába várták, nem kapták meg a második és a harmadik szezont, csak az elsőt és a negyediket.

Eddig. A minap a Skybound Games két jó hírrel is szolgált a rajongók számára. Egyrészt mától a Nintendo eShopban is elérhetővé váltak a The Walking Dead hiányzó évadai, azokért egyenként 15 dollárt kell fizetnünk - kisebb szépséghiba, hogy a Michonne-mellékág továbbra sem érhető el a hibrid konzolon. Emellett az Epic Games Store-exkluzivitás is véget ér, hamarosan a Steam kínálatába visszatér a sorozat.

A Telltale Games egyébként azóta újjászületett, igaz, több licencük is (lásd a The Walking Dead esetét) visszaszállt a jogtulajdonosokra. A csapat a Batman és a The Wolf Among Us jogait mindenesetre megtarthatta, utóbbinak már készítik is a folytatását.

3.
3.
fojesz
#2: https://www.nintendo.com/games/detail/the-walking-dead-the-final-season-switch/
2.
2.
TrishtanAG
"kisebb szépséghiba, hogy a Michonne-mellékág továbbra sem érhető el a hibrid konzolon"
Ahogyan a negyedik, Final Season sem.
1.
1.
crytek
Akkor jönnek végre az eladások is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...