Hardcore módot kapott a Disco Elysium

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 24.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap komolyabb frissítést kapott az előző év egyik legjobb szerepjátéka, a Disco Elysium. Ebben a játékot fejlesztő ZA/UM csapata a hibajavítások mellett a hardcore módot is elérhetővé tette.

Komolyabb frissítéssel jelentkezett a tavalyi év egyik, ha nem a legjobb szerepjátéka, a Disco Elysium. A hibajavítások mellett a játék végre támogatja a szélesvásznú monitorokat, továbbá bevezetésre került a hardcore mód, amiben alaposan megkeseríti majd a játék az életünket.

Egyrészt garantált, hogyha ezt a játékmódot választjuk, akkor rengeteg alkalommal vallunk majd kudarcot. Sokkal kevesebb pénzből gazdálkodhatunk és az árak is magasabbak lesznek, így tényleg minden négyzetcentimétert végig kell kutatnunk, különben nem lesz pénzünk semmire. Ellenben az önpusztító életmód a segítségünkre lesz, így az ivászat és a cigizés sokat lendít majd a teljesítményünkön. Ráadásul gyorsabban is fejlődhetünk, de mint látjátok, ennek ára lesz.

5.
5.
DarkLord
#4: Mondjuk azt én is hiányolom, pedig régen el sem tudtam volna képzelni, hogy ne egér+bill-el játszak mindent. Manapság meg már az ilyen stílusú játékokat is szívesebben játszom kontrollerrel, amik támogatják persze.
4.
4.
TrishtanAG
Persze controller támogatás még mindig nincsen annak ellenére, hogy idén konzolra is jön a játék.
2.
2.
DarkLord
Általában a téli időszakban tolom ezeket a játékokat, ebbe belekóstoltam, mikor megjelent, akkor félretettem most újra nekiálltam, de így tél idején sem akar menni a dolog, pedig ez a stílus az egyik kedvencem... jó világban egy Pillars of Eternity közelebb áll hozzám ez tény és lehet azért nem rántott még be igazán a dolog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...