Red Dead Redemption II - felpörgött a PC-s eladás

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 24.
  • Biznisz
Link másolása
A Superdata legutóbbi felmérése szerint nagyon jót tett a PC-s Red Dead Redemption II-nek, hogy Steamen is elérhetővé vált, decemberben ugyanis simán megduplázta az eladásait a játék.

A GamesIndustry.biz számolt be róla, hogy a Superdata készített egy felmérést a decemberi digitális játékköltésekről, amiből kiderült, hogy a karácsonyi szezon utolsó hónapjában 9,8 milliárd dollárt költöttek a játékosok digitális játékvásárlásra, ami 8 százalékos növekedés 2018-hoz képest. Az elemzőcég adatai szerint főleg a mobilos költések terén voltak aktívak a játékosok, mert ott 28 százalékos növekedés volt megfigyelhető, míg PC-n 4, konzolokon pedig 25 százalékos csökkenést mértek.

Telefonokon a Clash of Clans vitte a prímet, ami csak decemberben 158,2 millió dollárt szedett össze. Konzolon a Call of Duty: Modern Warfare szerezte meg az első helyet, a játékosok ugyanis 78,7 millió dollárt költöttek in-game tartalmakra. Ez utóbbi egyébként elég komoly eredmény, mert amíg itt egy hónap alatt szedett össze ennyi pénzt a Modern Warfare, addig a Black Ops III 92,9 millió dollárt szedett össze, de neki egy teljes negyedévre szüksége volt ehhez.

A Grand Theft Auto V még mindig nyomtatja a pénzt, decemberben 84,7 millió dollárt hozott a Rockstarnak, köszönhetően a Diamond Casino Heist frissítésnek. A Rockstar a Red Dead Redemption II PC-s kiadása körüli botrányok után végre el kezdhette számolni a pénzt is, mert a Superdata adatai szerint a Steam-megjelenésnek köszönhetően decemberben már egymillió darabot adtak el belőle, szemben a novemberi 406 ezer példánnyal.

106.
106.
kryszisz
#103: Kihagytad a legfontosabbat: PRÓFÉTA is vagy. Hisz segítesz a naívaknak a prédikációiddal (ha akarják ha nem, de hát ez a jó próféta ismérve), még mielőtt azokat az Epic magához csábítaná vonzó, ám annál alattomosabb adományaival. Köszönet érte minden ártatlan lélek nevében, kiket megmentettél a kárhozattól. Hősies cselekedeteid szobrot érdemelnének, és megfilmesítésért kiáltanak!
105.
105.
logic5
Ez tuti, hogy troll gyerekek, vagy valamelyik "ápolóintézet" tagja... Ennyire már tényleg nem lehet valaki gy.kér... Csaxólok, hogy a föld nem lapos! Remélem nem te vagy az fűsanya!
103.
103.
crytek
#98: Erre már nem is írok semmit.. Tudom hogy metaforáztok,de mindig sikerül olyanokkal ami pont hidegen hagy..Elképzelni se tudjátok hiába mondom el (hogy ilyen ember létezhet) engem totál semmi nem érdekel: nem érdekel a politika mivel rám nincs hatással lekakkantom ki van /nincs hatalmon engem egyikse fizet, nem érdekel a nőzés/család hogy legyen valaha, nem akarok külföldre menni ,mert nincs amiért mennék.. Netezek, filmezek ritkán egy kevés játék, munka , futás ,foci edzés és ennyi semmi mást nem csinálok.

Friss játék nem kell nem hiszem hogy versenyeznem kéne bárkivel is mikor toltam le xy-t... Egyébként a game passnak hála van bőven friss game Blair Witch és a Gears 5 le is volt így tolva... nem érzem magam semmivel jobbnak hogy szinte 0 day le voltak tolva
98.
98.
delphijos
#97: Az a baj hogy a másik véglettel példálózol. Senki se azt mondja hogy el kell verni a pénzt. És az is oké, hogy ami most van se tudod majd mind kijátszani, de azért néha egy jó “friss” játék azért nem a világ vége. Kicsit olyan amit csinálsz, mintha azt mondanád, hogy nem mész külföldre mert még itthon ( olcsóbban persze ) se voltál mindenhol.
97.
97.
crytek
#95: "mert milyen jól mutat a számlán az összeg" Annak legalább van értelme

Attól neked miben lenne jobb ha fognám a 35 millámat és betolnám a steamre futja amennyi game-re futja... ??? Mert hogy nekem semmiben nem változna az életem azon kívül hogy elkövettem a létező legnagyobb baromságot amit lehet.
Erre írtam hogy értelme annyi volna ennek mintha az utcára szórnám ki..

96.
96.
kryszisz
#94: Neeee, most akartam bedobni az intel-nvidia-AMD témát, erre megelőztél:'( na mindegy, ennyi mindennel a kosarában a határ innentől a csillagos ég, már ami a kommentek számát illeti:D
94.
94.
delphijos
Azért ahhoz kell nvidia/AMD/Intel meg egy “szar az xy platform” is....

Ja, és faszé’ nem vesz crytek játékot ??? ( Ja, ez már megvolt )
91.
91.
delphijos
Az a téma hogy hülye aki nem beszél nyelveket / Magyar szinkront minden játéknak vót már ? :D
78.
78.
kryszisz
#77: Dede, csak arra akartam reflektálni, hogy mennyire el tudnak fajulni a dolgok még egy olyan egyszerű témában is, mint hogy crytek utálja az Epic store-t:D Na, Freud tanulmányait kb. ennyire köti össze normális ember az Alien filmekkel:D A többi része persze már a mademyday kollégának ment, csak nem akartam külön hsz-t írni:)
77.
77.
zozo76hun
#75: gondolom ezt nem nekem akartad irni... :)
76.
76.
kryszisz
#75: *éveimbe. Éljen a szerkesztés gomb így 2020-ban:)
75.
75.
kryszisz
#73: Welcome to the intellektus magasiskolája:D Olyan ez a topic most kb., mint mikor egyetemen Freud munkásságáról tanulva kihoztuk azt az Alien filmekből, hogy kiskorában minden fiú meg akarta dugni az anyját, és féltékeny volt az apjára, hogy ő ezt megtehette. #nojoke. És amúgy jó érzés megint az egyetemen érezni magam (mégha közvetve is), ezt pedig újfent cryteknek köszönhetem, puszi a pocidra haver! Ezért ígérem, hogy karácsonyra beiratlak egy szövegértelmező tanfolyamra (nem tudom van e ilyen, de igény lenne rá idehaza az tuti), mert jól láthatóan évek óta a leghalványabb sejtésed sincs róla, hogy mi a baja veled pár embernek, és eskü nekem van már szekunder szégyenérzetem az értetlenségeid olvasva:D De amiért visszarepítettél kicsit a legjobb éveikbe ezért most szeretés van és béke;)
73.
73.
zozo76hun
mondom benezek ide, hatha megy egy kis anyazas a konzol vs pc temaban a jatekkal kapcsolatban, erre mar BIBLIA, OTESTAMENTUM, ATYAGATYA a tema, Jezus Isten, mi megy itt! :D
72.
72.
crytek
#71: Általános ,nem általános lényegtelen.

Emberi mivoltunk végett nincs olyan téma ,ahol ne jönne pár egyén és bomlasztaná a hangulatot ,mert nem képes túllépni azon ,hogy valakinek más a világszemlélete és nem úgy élnek ahogy a huhogók.
71.
71.
kryszisz
#69: Őőő...én általánosságban beszéltem most, nem arról, hogy hiszel e a Bibliában vagy sem, én sem hiszek, bár az Ótestamentum dark fantasynak azért nem rossz. (Mondjuk hogy a király metaforám vallási és műveltségi vitává eszkalálódott alant, arról csak is te és SLi tehettek, a vilagon senki nem kérte, hogy kezdjetek el papolni a hitről). De látod, azzal, hogy fel sem fogtad miről vakerolok csak bizonyítottad a tézisem;)
69.
69.
crytek
#68: Inkább vagyok ilyen mintsem higgyek a kamukban
60.
60.
SLi
#59: "Az enyém nem az ádám és éva féle vérfertőző vígjátékban rejlik az biztos."
legjobb rész pedig...
58.
58.
kryszisz
#53: "amit ti"...ne általánosíts pls, én csak trollkodom veled, nem szoktalak elküldeni a halál f@szára, vagy ha mégis, azt kulturális keretek között teszem, jobbára érvekkel alátámasztva. De ha legközelebb egy ilyen hír alá csak odaírod, hogy "első", akkor tudjuk majd mit akarsz mondani, és még időt is spórolsz magadnak, win-win. Látod, most is adtam egy jótanácsot ingyé', hát mond, hogy nem szeretlek;)

u.i.: én nagyon szeretem a Mass Effect szériát, leoltanál érte kérlek!! De úgy ám, hogy fájjon, szeretem ha fáj:D
55.
55.
SLi
#53: hát ezt elég későn sikerült észrevenned, ugyanazok kommentelik, ugyanúgy és ugyanazt minden hír alá, valahol elég para amúgy.
53.
53.
crytek
#50: Ok ,akkor mostantól megfordítom az egészet.

Direkt minden cikkhez legyen az bármi odamegyek oltogatni BÁRKIT akivel nem egyezik a véleményem és mivel ilyen ember mint én csak egymagam vagyok gasza lesz a dolog... Pedig csak azt fogom csinálni amit ti.. beszolok másoknak meg elküldöm a melegebb éghajlatra mert egy olyan játékot/bármit istenített vagy bármit írt róla ami nekem nem jön be és nem értek egyet vele.

Ha itt ez a fórumozási etalon akkor legyen. Holnaptól kezdem! Hajrá
52.
52.
kryszisz
#51: Megragadtad a lényeget látom;)
51.
51.
SLi
#41: így igaz, korán>biblia
50.
50.
kryszisz
#48: Na jó, azért a "Provokáló Prédikátor" nicknév elég menőn hangzik, ne mond, hogy nem:D, Amúgy meg, látod ez a "szabad véleménynyilvánítás", amit oly sokszor hangoztattál mennyire kétélű fegyver? Mert ahogy te minden adandó alkalommal felszólalsz az Epic store ellen (ami valljuk be mostanra nálad kb. olyan, mint YouTube-on az "elsőzés"), úgy ezen analógia mentén ne csodálkozz, ha téged meg elküldenek a halál f@szára azok, akik unják ezt a boszorkányüldözést. Mert hát, ahogy mondottad volt: szólásszabadság van. De ami a legfontosabb: a Penny Market még az Epic store-nál is rosszabb!!!
49.
49.
Ooorky
Sok komment, megnyit, crytek, bezár.
48.
48.
crytek
#47: Attól hogy képtelenek vagytok puffogás nélkül megállni kb bármelyik kommentemet a kis team-eddel arról se az oldal nem tehet sem pedig én.

Láttál engem valahol valakire ráirni fejezze be hagyja abba huzzon el bármelyik hírnél? Lehet ezzel jár a "féregség" meg tököm tudja miket aggattok rám ,hogy én képes vagyok megállni hogy folyton beszóljak másoknak..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...