Red Dead Redemption II - felpörgött a PC-s eladás

A Superdata legutóbbi felmérése szerint nagyon jót tett a PC-s Red Dead Redemption II-nek, hogy Steamen is elérhetővé vált, decemberben ugyanis simán megduplázta az eladásait a játék.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#106
#103: Kihagytad a legfontosabbat: PRÓFÉTA is vagy. Hisz segítesz a naívaknak a prédikációiddal (ha akarják ha nem, de hát ez a jó próféta ismérve), még mielőtt azokat az Epic magához csábítaná vonzó, ám annál alattomosabb adományaival. Köszönet érte minden ártatlan lélek nevében, kiket megmentettél a kárhozattól. Hősies cselekedeteid szobrot érdemelnének, és megfilmesítésért kiáltanak!
#105
Ez tuti, hogy troll gyerekek, vagy valamelyik "ápolóintézet" tagja... Ennyire már tényleg nem lehet valaki gy.kér... Csaxólok, hogy a föld nem lapos! Remélem nem te vagy az fűsanya!
#104
#102: Nem unok meg semmit. Ami megvan végig játszom (persze a 2200ból soha se lesz meg mind mert mire letolok egy évbe 40-et 80 másik lett aktiválva bundlekból)
Ne véletlen van telepítve ~500 game... ha olyanom van betolok kis zenét és nyomom a pár megás Bejeweledet ha olyanom van most pl age of empirezek, ha kedvem támad jön valami rövid indie cucc stb...most pl az Asterix is megy az age of mellett.. + Hatred fog következni mert ahogy néztem csak kb 3.5 órás

És igen zavar hogy adott egy rendszer amiért fizették és egy szaros acsi nem működik. Risen 2 elé úgy ültem le ebbe benne lesz vagy 100 órám és kimaxolom ha bele döglök is nos ez a fellángólás a steam/fejlesztők (nem tudom ki hibája miatt)1 óráig volt életben..velem senki nem szórakozzon .
#103
#98: Erre már nem is írok semmit.. Tudom hogy metaforáztok,de mindig sikerül olyanokkal ami pont hidegen hagy..Elképzelni se tudjátok hiába mondom el (hogy ilyen ember létezhet) engem totál semmi nem érdekel: nem érdekel a politika mivel rám nincs hatással lekakkantom ki van /nincs hatalmon engem egyikse fizet, nem érdekel a nőzés/család hogy legyen valaha, nem akarok külföldre menni ,mert nincs amiért mennék.. Netezek, filmezek ritkán egy kevés játék, munka , futás ,foci edzés és ennyi semmi mást nem csinálok.

Friss játék nem kell nem hiszem hogy versenyeznem kéne bárkivel is mikor toltam le xy-t... Egyébként a game passnak hála van bőven friss game Blair Witch és a Gears 5 le is volt így tolva... nem érzem magam semmivel jobbnak hogy szinte 0 day le voltak tolva
#101
#99: A meglévőkkel is alig játszok..kényszerből meg nem fogok.
Képzeld anno vettem 25k-s gyűjtői verziókat.. nos pl a Risen 2 rumoshordós CE-t. Játszottam vele aznap 1 órát és elő se szedtem mert acsik bugosak voltak nem adogatta őket.

Nem mellesleg ami kategóriát szeretek abból kb minden érdekel. Mégse veszek értük 76 féle konzolt amit lehet tolni mert 4 féle VR-t mert csak azon megy.
Ha neked ilyen fétised van hogy amiért kiadsz 20k-t azonnal letoljad hogy nyugtadgasd magad hogy ez igen megérte az a te dolgod.
#100
#97: Igazából nincs azzal baj, hogy selejt vagy, csak könyörgöm, ne szaporodj! Csóri gyerekednek kegyetlen élete lenne. Bár mondjuk ahhoz egy nő is kéne, amit az esetedbe esélyt sem látok
"Szia szépségem, van kedved velem vacsorázni? Maradt még múlt hétről akciós parizer, az jó még, meg van hétfői kenyér, kicsit megpirotom neked és isteni lesz! Utána megnézhetünk egy filmet! Na nem moziba, a youtube-on rengeteg teljes film van fent!"
#98
#97: Az a baj hogy a másik véglettel példálózol. Senki se azt mondja hogy el kell verni a pénzt. És az is oké, hogy ami most van se tudod majd mind kijátszani, de azért néha egy jó “friss” játék azért nem a világ vége. Kicsit olyan amit csinálsz, mintha azt mondanád, hogy nem mész külföldre mert még itthon ( olcsóbban persze ) se voltál mindenhol.
#97
#95: "mert milyen jól mutat a számlán az összeg" Annak legalább van értelme

Attól neked miben lenne jobb ha fognám a 35 millámat és betolnám a steamre futja amennyi game-re futja... ??? Mert hogy nekem semmiben nem változna az életem azon kívül hogy elkövettem a létező legnagyobb baromságot amit lehet.
Erre írtam hogy értelme annyi volna ennek mintha az utcára szórnám ki..
#96
#94: Neeee, most akartam bedobni az intel-nvidia-AMD témát, erre megelőztél:'( na mindegy, ennyi mindennel a kosarában a határ innentől a csillagos ég, már ami a kommentek számát illeti:D
#95
#90: Nekem nagybátyám ilyen, hazajött amcsiból vagy 50 misivel, azóta egy ezer éves trabanttal jár, addig hordja a zoknit, amíg már nagyobb rajt a lyuk, mint maga a szövet, a boltban pedig csak azt veszi meg, ami már legalább 3x át lett címkézve...én az ilyeneket szimplán hülyének tartom (bocsi crytek, e téren téged is). Mert az, hogy valaki halmozza a pénzt egész életében, aztán a végén rádöbben, hogy "ja bazz, ezt mégis miért csináltam, most már nem tudom elkölteni", egy nettó baromság, semmi értelme. Spóroljon az ember, ez teljesen normális, de baszki ne azért, mert milyen jól mutat a számlán az összeg-.-
#94
Azért ahhoz kell nvidia/AMD/Intel meg egy “szar az xy platform” is....

Ja, és faszé’ nem vesz crytek játékot ??? ( Ja, ez már megvolt )
#93
#92: Remélem a RDR 3-ban néger lesz a főszereplő.
Ezerig meg sem állunk.
#92
#91: Jó hogy mondod. :) Ha az megvan, jöhet a túlszopott PS4 exek és túlszopott RDR2 is és akkor már tényleg "road to 300 comment". :)
#91
Az a téma hogy hülye aki nem beszél nyelveket / Magyar szinkront minden játéknak vót már ? :D
#89
Üdv kryszisz!
Köszi! Igen olvastam, meg is köszöntem azoknak akik szòvà tettèk a tùlzottan szigorù " ìtèletet" irànyomba èrtve! Ha email-ben vagy a fòrumon szòlnak hogy ne tovàbb, ezèrt vagy azèrt, akkor betartom az intelmeket, viszont soha semmilyen megdorgàlàst nem kaptam a moderàtorok rèszèről előzőleg, ezèrt is csodàlkoztam nagyon. Amin viszont brutàlisan meglepődtem, az az egyik fòrumozò beszòlàsa volt, aki pedig mèg a tiltott tèmàban is mindig mellettem àllt, soha nem szòltunk be egymàsnak. Csupa meglepetès az èlet... :/ Pl Ultimate-vel volt hogy nem èrtettem egyet, de kiàllt mellettem, ez emberi tartàsra utal a rèszèről. Tehàt jutott kellemes csalòdàsbòl is aznapra. :)
Na hagyom a tèmàt, mert most meg ez lesz a gond.
#88
#84: Nézd meg a bemutatkozó szövegét... Mivel az élet rövid, azon van, hogy a játékai ne kerüljenek pénzbe... Erre inkább vár több évet, hogy meg tudjon kupakolni pár fillért, mintsem azon lenne, hogy a lehető legjobb játékokkal minél hamarabb tudjon játszani. Nézd meg azt a library-t...
Hát te basztál még rajta kívül ilyen saját magával szemben zsugori és igénytelen "hedonistát"? :) a saját "elveivel" következetlen. Ezért gondolom néha inkább, hogy troll. :)