Jegelték a Stormdivers fejlesztését

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 24.
  • Gyászhír
Link másolása
A Housemarque fejlesztőcsapat idén ünnepli a huszonötödik születésnapját, melynek kapcsán komoly bejelentésekkel készülnek a közeljövőben. Az már biztos, hogy a Stormdivers nem lesz a meglepik között.

A Stormdivers még 2018-ban mutatkozott be, mint egy különböző osztályokra, speciális felszerelésekre és nanotechnológiával megerősített ruhákra fókuszáló battle royale-alkotás. Már az első pillanattól kezdve érezni lehetett, hogy a bukás benne van a levegőben, a fejlesztők egészen egyszerűen túlságosan későn próbáltak becsatlakozni a már így is jócskán telített battle royale-piac kínálatába, ráadásul az első gameplay felvételek sem lettek túlságosan biztatóak.

Úgy látszik, hogy 2020-ra ezt megérezte a Housemarque csapata is. Noha a stúdió történetében még egyszer sem volt ilyen volumenű projekt, ám a friss nyilatkozatuk szerint nem ez lesz az a játék, ami a következő generáció során meghatározza majd a képességeiket, mivel egyelőre felfüggesztették a fejlesztését.

A Stormdivers helyett egy olyan játékra fókuszálnak jelenleg minden erejükkel (és még egy külsős stúdió bevonásával is), ami az eddigi legnagyobb és legambiciózusabb projektjük lesz. Egyelőre annyit lehet a szóban forgó címről tudni, hogy három éve kezdték meg a fejlesztését, és jelenleg közel 80 munkatársuk dolgozik rajta. A tervek szerint az alkotás leleplezése a közeljövőben lesz esedékes.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...