Két új Silent Hill-játék van készülőben?

  • Írta: szlav
  • 2020. január 27.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletykák reppentek fel a következő Silent Hill-játék(ok) kapcsán, a hírek ráadásul megbízható forrásból érkeznek. Ha igaz a szóbeszéd, akkor egy rebootot és egy epizodikus kalandjátékot is leszállíthat a Konami.

Az eltörölt Silent Hills óta nem sok örömhírt halhattak a Silent Hill-széria rajongói, de ha igazak a legújabb pletykák, akkor izgalmas éveknek nézünk elébe. Aesthetic Gamer, aki korábban már többször szivárogtatott pontos információkat a Capcom háza tájáról, elárulta, hogy legalább két játék készül a témában: az első a franchise soft rebootja lenne, a második pedig egy epizodikus kaland az Until Dawn vagy a Telltale-játékok nyomdokaiban. A szivárogtató hozzátette, hogy szerinte jó eséllyel még idén megtörténhet a hivatalos bejelentésük.

Az elhangzottakat természetesen érdemes fenntartással kezelni, elvégre pletykákról és szivárogtatásról van csupán szó, de mi mégsem lennénk meglepve, ha mindez valósnak bizonyulna. A sorozat rajongói hosszú évek óta várnak egy újabb, teljes értékű Silent Hill-játékra, az időzítés pedig most tökéletes lenne. Hiába a csúnya szakítás Hideo Kojima és a Konami között, lehet, hogy a japánok mégis elásták a csatabárdot.

Korábban már hallottunk afelől, hogy Kojima horrorjátékok felé kacsingat, nemrég pedig arról érkezett hír, hogy a fejlesztő kisebb, akár epizodikus játékokkal is foglalkozna - mindez tökéletesen passzol a szivárgásokhoz. Ha ezt megfejeljük azzal, hogy a Silent Hill 2 kreatívja, Masahiro Ito is új játékon dolgozik (amit remél, hogy ezúttal nem törölnek!), egyre biztosabbnak látszik, hogy nem légből kapottak Aesthetic Gamer hírei.

16.
16.
zsocc-nrg
Amùgy is retro-kollekciókat adtak ki mostanság (Castlevania, Contra), szóval akár kezdhetnék az eddigi részek remastered verzióival modern rendszerekre.
14.
14.
Onion
Jobban örülnék Silent Hill 1,2,3 remaknek. Olyan Resident Evil 2 remake mínőségben.
12.
12.
Ps fanboy
A ps2 korszak óta jó SH játékot nem igazán láttam és már nem is igazán számítok rá. Mondjuk a Kojima féle receptre kíváncsi lettem volna jobban, mint a Death Stranding félére.
11.
11.
darksiders19873
Egy SH 2 remake az maga lenne a mennyország! Imádtam a sorozatot, nálam tuti elsőnapos vétel lenne.
4.
4.
dvs00
Lesz olyan videójáték amit nem Norman arcával akarnak majd adni?
2.
2.
Darksiders84
Biztosan sokan örülnénk. Tisztán emlékszem ahogy kezdődik a tükör előtt állva csak áll és néz én meg vártam hogy mikor indul már a játék pedig az már az volt nem videó csak az nem rémlik melyik ps-en. Megjelenés tájékán iszonyat jó volt de szerintem most is símán megállná a helyét.Jó kis köd + rádió nyekergés és a többi jóság ...
1.
1.
Yanez
Reboot az szupcsi lenne, de egy RE2 féle remake talán még jobb. Attól függ milyen lesz az a reboot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...