Hamarabb jön a The Falcon and The Winter Soldier

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A legutóbbi hírek szerint a Marvel egy másik sorozata is hamarabb kerül fel a Disney+ kínálatába az eredetileg tervezettnél, a The Falcon and The Winter Soldier már a nyár végén elrajtolhat.

A Deadline jelentése szerint hamarabb jön a The Falcon and The Winter Soldier címet viselő Marvel-sorozat. Habár az eredeti tervek szerint a mellékágnak ősszel kellett volna elrajtolnia, most úgy áll a helyzet, hogy már augusztusban elkezdhetik keresni az előfizetők a Disney+ kínálatában.

A The Falcon and The Winter Soldier lesz egyébként az első sorozat, amely szorosan kapcsolódik a Marvel filmes univerzumához, ennek megfelelően a színészgárda is ismerős nevekből áll majd, Anthony Mackie és Sebastian Stan mellett Emily VanCamp és Daniel Brühl is helyet kapott benne. Rajtuk kívül Desmond Chiam, Wyatt Russell, Miki Ishikawa és Noah Mills alakítják a főbb szerepeket.

Nemrég arról írtunk, hogy a Marvel a WandaVision premierjét is előrébb hozta, ott eredetileg jövő tavaszi debüttel számolt a stúdió - jó esély van rá, hogy ez a spin-off valamikor az idei év végén indulhat majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...