Torchlight III-ként folytatja a Torchlight Frontiers

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Perfect World Entertainment és a játékot fejlesztő Echtra Games bejelentette, hogy átnevezik és átalakítják a Torchlight Frontierst: a játék Torchlight III-ként folytatja, és a free-to-play üzleti modellt is ejti.

Lehetett sejteni, hogy nincs minden rendben a Torchlight Frontiers fejlesztésével, a játék megjelenését tavaly novemberben is elhalasztották. Mint kiderült, hogy a csúszással párhuzamosan a Perfect World Entertainment és a fejlesztést végző Echtra Games átgondolta kicsit a projektet, ezután pedig úgy döntöttek, hogy az Torchlight III-ként látja majd meg a napvilágot.

Az ígéretek szerint a Torchlight III PC-s alfatesztelése január 29-én veszik kezdetét, és a nyáron jelenik meg a Steamen, ezt követik majd a konzolos változatok. Fontos változtatás továbbá, hogy a készítők ejtették az eredetileg betervezett free-to-play üzleti modellt, a játék prémium címként érkezik majd - igaz, azt már nem tudtuk meg, hogy mennyibe fog kerülni az anyag.

A fejlesztők az állításuk szerint a munkálatok közben realizálták, hogy a Frontiers az első két Torchlight méltó örököse lehet; emiatt és az alfatesztelőik visszajelzései alapján jutottak arra a döntésre, hogy visszatérnek a sorozat gyökereihez és eredeti üzleti modelljéhez, és számozott folytatásként adják ki a játékot.

A Torchlight III ennek megfelelően dobja a Frontiers fejlődési rendszerét, és visszatér a klasszikus lineáris megközelítéshez. Az akció-szerepjáték online és offline is játszható majd, és a teljes tartalmához hozzáférést biztosít a vásárlók számára. 

3.
3.
zsocc-nrg
Örülök, hogy (függetlenül a Runic bezárásától) végül nem cseszik el egy f2p multis vacakkal ezt a fasza sorozatot, hanem remélhetőleg tisztességes folytatást kap :) ment is a Steam-wishlist-re
2.
2.
Ganzer
Várom, remélem nem rontják el.
1.
1.
crytek
Elismerésre méltó ,hogy a single helyett dobták a fizetős ótvart!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...