Két új Transformers-filmen is dolgozik a Paramount

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Paramount Pictures a Bumblebee sikerét követően mégsem hagyja parlagon a Transformers-sorozatot. A magazin úgy tudja, két különálló film is készül a stúdiónál.

Michael Bay látványpornója után úgy tűnt, egy időre biztosan pihenteti a Transformers-sorozatot a Paramount Pictures, a 2018-ban bemutatott ŰrDongó viszont akkorát szólt, hogy a stúdió vezetése inkább úgy döntött, nem érdemes sokat kotlani a jövőn.

A The Hollywood Reporter most arról ír, hogy a Paramount két teljesen különálló Transformers-filmen is dolgozik. Egyelőre csak a forgatókönyvírók személye ismert. Az egyik filmen Joby Harold, a John Wick 3 és az Army of the Dead írója, a másikon pedig a Zodiac korábbi írója, James Vanderbilt dolgozik.

Utóbbi projekt kapcsán szárnyra kaptak olyan hírek, hogy a történet valószínűleg a Beast Wars sztoriját veszi majd alapul, így olyan robotok bukkanhatnak fel a vásznon, mint Cheetor, Optimus Primal vagy Rhinox.

1.
1.
KratoS
Tök jó. Ja nem. Az Űrdongó is a G1 vonal miatt szólt akkorát, most meg jönnek ezzel a förmedvénnyel.... nem értem én eszt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...