Ghost Recon: Breakpoint - Terminátor is csatlakozik

Holnap debütál a Ghost Recon: Breakpoint következő nagy frissítése, aminek a keretein belül elrajtol a Terminator-esemény is. A feladatunk nem más lesz, mint elpusztítani a T-800 gyilkológépet.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#8
#7: Nem arról van szó, hogy szar-e vagy nem. Hanem lehetőleg mindent is megpróbálnak újrahasznosítani a saját játékaikban, szinte 90%-ban ugyanazok az elemek vannak használva, mindegy hogy az Watchdogs, Ghost Reacon: Wildlands, Division, Far Cry, vagy AC. Zéró kreativitás és teljes megúszás jellemzi őket sokszor. Ettől még persze, jól elvagyok az AC-kkal, a Division 2 se rossz, de Far Cry-okkal, ha a 3. rész óta nem játszottál, nem vesztettél semmit, Wildlands, Division, Breakpoint kis túlzással egymás DLC-i is lehetnének, stb.Egy időben reménykedtem és szerettem amerre ment a szekér, de az utóbbi évben (1-2 év) ismét látok egy tendenciát ami nagyon nem tetszik személy szerint.
#7
Én a Mario & Rabbids óta el tudom hinni hogy a U klassz dolgokra is képes. És az általános fikázást nem is érdemlik meg. Van sok szaruk persze, de egy “nagy” kiadónak mindig is lesz.
#5
#1: Az ötlet és az ubi egy mondatban, ami nem az evéssel kapcsolatos... :)
#4
Mint egy falat kenyér... Úgy kellett ez...
#3
#2: :D
#2
#1: Minden hiába, most beszéltem velük. Ők nem szeretik a te ötleteidet.
#1
Imádom az ötleteit az ubinak :)