Apex Legends - váratlanul meghalt az új hős?

A múlt héten megerősítést nyert, hogy Jimmie "Forge" McCormick lesz a februárban rajtoló negyedik szezon új hőse, erre tegnap a Respawn Entertainment bemutatott egy új videót, amiben valószínűleg megölték a karaktert.

Régóta pletykatéma, hogy a negyedik szezonban két új hős is bemutatkozik. Az ötszörös Hyperfighting Federation-győztes Jimmie "Forge" McCormick múlt héten hivatalosan is színre lépett, a második játszható hős kiléte viszont még mindig csak találgatások tárgya.

Erre a Respawn Entertainment tegnap folytatta a Stories from the Outlands-sorozatot, aminek a középpontjában Forge állt. Hősünk épp interjút adott, aminek a végén felbukkant a már sokat pletykált Revenant, és valószínűleg megölte a karaktert.

A játékban is megtalálható az interjú helyszíne, ahol felfedezhetjük Forge dobozát, ami alapján arra lehet következtetni, hogy Revenant valóban végzett vele. Ez a doboz ugyanis a Forge nyakában logó nyakláncot és egy üzenetet rejt.

Ember legyen a talpán, aki most tudja, mit is tervez a Respawn Entertainment a február 4-én rajtoló Assimilation névre keresztelt negyedik szezonnal.

0 komment - szólj hozzá!