A szállodabiznisz felé kacsintgat az Atari

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A jövőben nyolc Atari-hotel nyithatja meg a kapuit az Egyesült Államokban, az első az arizonai Phoenixben. A szállodák a videojátékos élmények mellett esport-eseményeknek is helyet biztosítanak majd.

Furcsábbnál furcsább vállalkozásokra adja a fejét az Atari, amelyekben általában az a közös, hogy igyekeznek kihasználni a márkájának erejét. Most épp azt jelentette be a cég, hogy belevág a szállodabizniszbe, persze nem egyedül, segít neki a GSD Group, a True North Studio és a Woz Innovation Foundation is.

Összesen nyolc Atari-hotel nyithatja meg a kapuit az Egyesült Államokban, az első az arizonai Phoenixben, később pedig Las Vegasba, Denverbe, Chicagóba, Austinba, Seattle-be, San Franciscóba és San Joséba is beköltözik a szállodalánc. Ahogy azt a tervek mutatják, a hotelekről messziről lerí majd, hogy közük van az Atarihoz, de természetesen a videojátékos kötődés nem merül ki ennyiben: az ígéretek szerint VR- és AR-élmények várják a látogatókat, egyes épületek pedig esport-események megrendezésére is alkalmasak lesznek.

1.
1.
ez egy egészen kivitelezhető biznisz ötletnek tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...