Battlefield V - irány a dzsungel!

Február elején rajtol el a Battlefield V frissítéssorozatának hatodik fejezete, az Into the Jungle. Ezúttal is a csendes-óceáni hadszíntér kapja a főszerepet, az összecsapások zömére azonban egy dzsungelben kerül sor.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
Pedig ezt a sebzés dolgot egyszerűen meg oldhatták volna egy hardcore móddal. Kár érte..
#12
#5: Nekem az m1 carbine az egyik kedvenc cuccom. Jelenleg 3 hedi + 1 test kell az emberbe... Igenis szar, és igenis nem játszom. A játék megjelenésekor egy tárral egy komplett squadot ki lehett nyírni, ha annyival jobb vagy náluk. Most ez jelenleg képtelenség, mert ha fejre is lövök, fél tár egy ember. És ez pont az olyan tunkolós lófaszjóskák miatt van így, akik anno hisztiztek mert 2 mp alatt meghaltak. Ellenben kibasztak azokkal, akik tudnak lőni. Az egész jobban hasonlít már egy COD:Blackoutra, ahol az nyeri a tunkolóversenyt, aki hamarabb elkezdte. LMG-k viselkednek SMG-ként, Assault rifle-ök lettek teljesen feleslegesek, mert célravezetőbb valami fiszfasz smg-vel rámenni a közelharcra, mert alig van assault rifle ami érdemlegesen jobb lenne a minimálisan nagyobb sebzéssel, de sokszor hatványozottan szarabb tűzgyorsasággal. Jelenleg egy fos. Ettől még az új pályák, beleértve a Wake-et, Iwo Jimát, stb. kurva jók lettek. Az egyedüli baj, a rossz sebzésrendszer. És javítani kéne az AA gunok teljesíményét (vagy újraépíthetővé kéne tenni azokat), mert egy no-life pilóta huszár, aki valami értelmesebb szimulátorba nyilván vért szarik, annyit kapja, itt bepattan egy gépbe és kétszer lelövik egész meccsen.
#11
#9: Más a hangulat, de nekem mindkettő bejön.
#10
#8: Nem csapatok semilyen ilyen tipusú játékot, de nem is tettem erre utalást, vagy a játékra. A válaszod teljesen értelmetelen ugyanaz a rossz duma mint az eődeidnél.
#9
#6 Hát nem tudom, szerintem CoD se lett túl jó, ugyanolyan generic fps mint a többi, elég volt pár nap hogy megunjam, BF se sikerült túl jól és rengeteg hibája van, viszont hangulatban szerintem szarrá veri az új codot (pl. egy geci izgalmas iwo jima meccs)
#8
#7: Nyilván te éjt nappallá téve csapatod a BFV-öt :D hagyjuk már! :D
#7
Ugyanazok a rossz arcok és ugyan az a rossz duma még mindig ezen az oldalon.
#4
#1: Amit lássuk be, hogy szart sem ér...
#3
#2: Szerintem a 3-nál meg a 4-nél sem kell többet várakozni, hogy játékot találjon az ember. Csak azt sajnálom, hogy teljesen szétkúrták a TTK-t a sok hisztis p*cs* miatt és így olyan mint valami elb*szott COD.
#2
#1: Live support, átvették az MMO-któl a hasonló játékok. Ha nem lenne támogatás azért megnézném meddig bírja. Az első részt még mindig tolják.
#1
Azért lássuk be, hogy van support, meg content a játékhoz bőven.