A Resident Evil 8 is belső nézetű játék lehet

A Resident Evil 7 mintájára készülhet a Resident Evil 8, amelynek a főszereplői is ismerősek lesznek. Mindez persze csak pletyka, de több különböző forrás is ezt állítja, szóval lehet valóságalapja.

Friss Resident Evil 8-pletykákat szállított a Residence of Evil nevet viselő YouTube-csatorna, a híreket pedig az általában jól értesült Eurogamer forrásai is megerősítették, szóval mindenképpen érdemes odafigyelni rájuk.

A hírek szerint a Resident Evil 8 a Resident Evil 7-hez hasonlóan belső nézetű játék lesz: habár a Capcom annak idején meglepte a rajongókat a formabontó Resident Evil-epizóddal, úgy tűnik, bejött neki a váltás. (Meg aztán a klasszikus Resident Evil-játékmenetet kedvelők sem unatkozhattak/unatkozhatnak mostanában a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 remake-jeivel.)

Úgy tudni, a folytatásban visszatér a hetedik rész főhőse, Ethan, illetve Chris Redfielddel is találkozhatunk majd. A játék helyszínei között egy kastélyt és egy falut biztosan találunk majd, míg az ellenfeleink sorát vérfarkasszerű lények és zombik erősítik, sőt egy hölgy kísértete is állandó jelleggel zargat majd minket.

Mivel a Capcom a Resident Evil 3 remake-jére (és vele a Resident Evil: Resistance-re) fókuszál, nem valószínű, hogy a Resident Evil 8-at egyhamar megkapjuk, de abban talán reménykedhetünk, hogy a japánok elárulnak róla ezt-azt a közeljövőben.

20 komment - szólj hozzá!