A Resident Evil 8 is belső nézetű játék lehet

A Resident Evil 7 mintájára készülhet a Resident Evil 8, amelynek a főszereplői is ismerősek lesznek. Mindez persze csak pletyka, de több különböző forrás is ezt állítja, szóval lehet valóságalapja.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
#16: Igen meg a Star Warsban pedig Han Solo, mindig csak Harrison Ford lehet...

Egyáltalán nem baj, ha frissítenek a formulán, lehet fanyalogni, de ha pl a Resi 7 nem olyan, amilyen (hanem egy nagy bukta/vagy agyatlan hentelde, mint a 6. rsz), akkor kb a többi felújtott rész gondolatától is el lehetne köszönni.
#18
#17: Én egy szót sem írtam a 4-5-6 részekről!
Azok átmentek akció játékba,még talán talán a 4 elment.
Ezért is nem említettem őket.
#16
Érdekes kommentek vannak itt,főleg az első pár!
Én nem vitatom,hogy egy nagyon jó és kiemelkedő túlélő játék lett a 7,mert van benne atmoszféra és fosatás,nekem is tetszett nagyon.Örülnék ha már ugyan így fps nézet lesz a 8-nál akkor hasonlóan jó legyen.
Deee......
Szerintem annyi köze van RE hez mint Kratosnak a balettánchoz.
Ha indításnál letakarják nekem a címét,nem mondtam volna meg,hogy ez RE!
Esetleg a mentések és ládák + 1-2 dolog miatt mondom azt,hogy ezt onnét lopták!
Egy RE nálam ott kezdődik,hogy élőholtak vagy zombik nem mocsárszerű lények.
Én a régi RE nőttem fel Code Veronica,Zero,1,2,3 Nemezis,lehet ezért látom így.
A fiatalabbak lehet másért vagy máshogy gondolják ezt!
Hozzám közelebb állnak a mostani felújított részek 2 vagy a most érkező 3,de pár hete fejeztem be a felújított pár évvel ezelőtt kiadott Zero / 1 részt.
Nincs gondom a 7-8-9 kiadott vagy majd kiadott részekkel ha fps vonalon is viszik a sorozatot,de én hozzám mindig közelebb áll majd Leon,Chriss,Jill Rebecca és a többiek történetei.Nekem ez a Resident Evil és jobban várom a hasonló remake vagy folytatásokat.
#15
#13: De ezt én annyira sajnálom. Volt már erről szó és tökéletesen meg tudlak érteni, el tudom fogadni, amit mondasz és teljesen jogosnak tartom a dolgot. Nálam van ez a káros agyi elváltozás, hogy ha valami szerfelett érdekel, akkor kihívásnak tekintem azt, hogy megtanuljam az irányítását. Resi 4-nél (PC-n) nem is kínlódtam semmi bill, vagy bill+egér megoldással, hanem egy PS klón gamepad-el toltam. Abba még aránylag hamar belejöttem és a játék is jó, emlékezetes maradt. Viszont két hete próbáltam az Exhumed-et (király FPS játék) PS1 emulátorral. Na azt anno végig toltam PS1-en és tudtam kezelni, de akkoriban még nem volt feltalálva a mai FPS gamepad irányítás. Sőt, akkoriban még analog karopk sem voltak a PS gamepad-en. Mai fejjel és beidegződésekkel annak nekiállni, több mint jópofa. Kb azon a szinten voltam benne, hogy nem tudtam bemenni az ajtón. Az sokkal hardcore-abb nem létező irányítási forma. XD
#14
#13: 10 perc után normális esetben akkor is szokható volt az irányítás mikor még nem létezett hozzá egértámogatás. Mi lett volna veletek a DOS korszakban, mikor még egér se nagyon volt, fps, tps stílus viszont igen? Ha valakinek pedig végképp nem mennek az ilyenek, az szerezzen be kontrollert. Ja, meg az volt a baj hogy nem lehetett célzás közben menni. Érdekes, most hogy az újabb részekben lehet, senkit nem láttam így se menet közben lőni.
#12
#10: Egyetertek szinte mindenben, nekem sem jott be a 7. resz. Nagyon idegesitett, hogy allandoan megjelent az oreg, random barhol-barmikor. Mire feltaraztam, meg kozben ugye keresd a tovabb vezeto utat, megjott a faszi, ha epp nem sikerult elbujnom, vagy eszrevett, minden toltenyem elfogyott, es megint kereshettem a loszert, meg kozben az utat is.
Valoszinuleg azoknak okoz ez ekkora oromot, akik tul fiatalok es kimaradtak nekik az olyan jatekok mint a Clock tower sorozat, vagy pl. a Haunting ground. Ez, egy az egyben ugyanaz, erosebb es sotetebb atmoszferaval, meg idegesitobb bossfigh-okkal.
Megertem ha valakinek bejon, de nalam ez a koncepcio mar 20 eve kimerult.
Sajnalom, mert 45 eurot kidobtam a Gold edition-ert. Szivesen el is cserelem valamiert, ha esetleg erdekel valakit(ps4)
#11
A Resident Evil 2 Remake az élő példa arra hogy igenis tud a Capcom TPS horrort csinálni a Resi univerzumában modern köntösben is. Na most ezek után én inkább egy Klasszikusabb résszel játszanék szívesebben mint egy belsőnézetes Resi 7 folytatással.. nekem nem feküdt a vonal.
#10
Szinte meglepődtem a kommenteken. Nagy veterán rezident gonosz arcnak tartom magam, de nekem nem jön be a 7. Ugye a 3 és a CV után a 4-gyel más fordulatot vett a széria, és abból is mindet azért lejátszottam, de a 7, hiába minden, az eszmeiség, bármi, nekem nem jön be, nem játszottam végig. Pedig az lenne a logikus, hogy tetsszen, de nem. Ezek szerint ez igazából az én bajom. Most meg a 8 is ilyen legyen. Hát legyen.

Nincs baj ezzel, főleg annak a fényében, hogy azért jönnek a remake-ek és így én is megkapom, ami meg nekem tetszik. Sőt, ki tudja, ha valamit jól eltalálnak a 8-nál, akkor még lehet, hogy tetszeni is fog és magával húzza, hogy lejátsszam a 7-et egy későbbi időpontban.

Pedig egy másik jövőnek jobban örülnék. A 3 után esetleg még el lehetne készíteni a Code Veronica-t, de ezt a Steve-et azért át kellene hozzá dolgozni egy kicsit hozzá. Utána pedig folytatni az egészet a klasszikus mederben. Bár egyelőre úgy tűnik, hogy a MR X (Jack) vonalat nem tudják elengedni a capcom-nál, de ez a 3-nál még belefér. 8-ba már nem kéne. Valamerre lépni kéne.
#9
Annyit azért megemlítenék, hogy ezek még mindig nem hivatalos infók, attól még lehet igaz, viszont még a R2make megjelenése előtt maga a Capcom emlegetett olyasmit, hogy a 7 megjelenése után már gőzerővel elkezdték készíteni a 8 - at is és akkor még Tps ként hivatkoztak rá, mondván csak a hetedik részt tervezték kifejezetten fps re a VR miatt "is" és ezzel kifújt. Viszont nem is olyan régen hallottam vagy olvastam valahol, hogy időközben újragyúrták az egész 8 ik részt, szóval lehet, hogy tényleg fps módra váltottak, de hivatalosan nem ez volt a terv.
#8
Én is nagyon örülnék, ha a hetedik részhez hasonló lenne az új rész is, mind hangulat, mind nézet szempontjából. Utóbbi évek legjobb egyik, hanem A legjobb horror játék volt a piacon. Őszintén mondom e stílus téren, csak a RE7-nél volt az, hogy több résznél is szó szerint megijedtem (értsd: eldobtam az egeret a kezemből XD). Persze van azért benne jó pár jumpscare, de ezek nem működnének, ha az atmoszféra nem lenne zseniális... Még sok-sok jót tudnék elmondani, de a lényeg, hogy jöjjön, jöjjön, jöjjön!!! : )
#7
#1: Igy van! Sokkal jobb mint a siman TV-n jatszani!
#6
Törölt felhasználó
Akkor egyedül vagyok itt aki jobban örültem volna egy normál folytatásnak, habár el vagyok látva nyilván a remake-ekkel, mint klasszikus Resik, de azért én inkább külső nézetes folytatást vártam volna ismét. Amúgy akkor nem szólnék, ha lenne Revelations 3, akkor mindenki jól járna :)
#5
A Resistance mondjuk a menetrend szerinti 4 évente megjelenő szokásos összecsapott kidolgozatlan bukta lesz, de a 8 jónak ígérkezik, szeretem a kastélyos témát. De az ellenfelekkel nem kéne sokat variálni, nem bejövősek a higany-kátrány anyagú zombik mint a Relevations-ben és a 7-ben.
#4
YanezModerátor
#3: Ez a komment a szívemből szólt! A RE7 az utóbbi idők legjobb túlélő-horror játéka! Utána már csak a The Evil Within 2 tudott lenyűgözni ilyen téren. No de idén jön még ide egy TLoU2, ami remélem nem lesz túl akciódús!
#3
Hála az égnek. Teljes őszinteséggel mondom, hogy szerintem messze a Resident Evil 7 az egész széria legkiemelkedőbb, legjobb darabja, amely bizonyos szempontból közelebb áll a széria mögött meghúzódó eredeti szellemiséghez, mint a legelső rész maga. Ezt is tuti megveszem majd Steamre. :D
#2
Gyühet.:)