Visszatérhet a Halálos fegyver?

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Nemrég egy kerekasztalbeszélgetés vendége volt Dan Lin producer, aki elhintette, hogy jelenleg is azon dolgoznak, hogy az 1998-as negyedik rész után visszatérhessen Riggs és Murtaugh párosa.

Dan Lin producer nemrég egy kerekasztalbeszélgetés vendége volt, ahol elárulta, hogy azon vannak, hogy összehozzák a Halálos fegyver ötödik, utolsó felvonását. A legutóbbi rész még 1998-ban jelent meg, és bár utána többször is arról szóltak a hírek, hogy hiába túl öregek már ehhez az egészhez, Riggs és Murtaugh egy ötödik etapra is visszatérnének.

Az évek során ebből aztán semmi sem lett, de úgy néz ki, az alkotók nem tettek róla. Lin szerint Mel Gibson és Danny Glover mindenképpen visszatérnek, ahogy az első négy rész rendezője, Richard Donner sem akarja kihagyni a bulit. Donner visszatérése azért is meglepő, mert 2006 óta nem rendezett filmet, ráadásul idén lesz 90 éves. De Gibson és Glover sem panaszkodhatnak, előbbi 64, utóbbi pedig már 73 éves.

24.
24.
user101
Kezdődhetne úgy, hogy Frank Drebin hadnagy valami kínosat tesz Nordberg-el........ :)
23.
23.
Heldengeist
Tényleg magára erőltethetne valami kreativitást végre Hollywood. Ami nem marvel film, az lassan vagy egy népszerű régi film szükségtelen folytatása az eredeti gárdával vagy egy régi népszerű film szükségtelen rebootja. Értem, hogy előállni valami újjal és ismeretlennel nagyobb kockázat, mint valami bejáratott név, de emiatt lassan leszokok a filmekről.
22.
22.
Chrysh
#1: Vagy ez, hogy a régi akciófilmek hőseit Feláldozhatók stílusban újra előveszik, vagy pedig szétcseszik a gyerekkori emlékeket, ld.: CGI Bambi, Oroszlánkirály, élőszereplős Dumbo, Aladdin vagy csak simán bekérik Michael Bay-t, aki már így is kúrta a Transfromerest és a Tini Nindzsa Teknőcöket (legutóbbiért bízom benne, vagy már van egy bérelt kivajazott üstje a faszinak a pokolban.)
21.
21.
#1: Ez a top komment, egyetertek!
16.
16.
Norbiii
Mel Gibson az egyik kedvenc színészem, a Halálos Fegyver meg az egyik kedvenc filmem, így én örülnék neki. 64 évesen még simán lehet akciófilmben szerepelni, Gibson meg jól tartja magát, csak az ősz haja és nagy szakálla öregíti.
15.
15.
Tolószékes zsaruk párban. Jó ötlet ez:D
14.
14.
PS4jacksony
Majd megfiatalítják őket szoftveresen vagy kitalálnak valami jó sztorit.
13.
13.
Őrnagy
Szerintem valami időcsavaros történet kéne, amiben fiatal szereplők játszanák a régi énjüket. Az öregek meg csak fotókon szerepelnének. Vagy úgy sem.
8.
8.
luzsi04
Én úgy tudnám elképzelni, hogy egy inkább nyomozosabb stílusú film lenne, ahol már az akció minimális és valami érdekes, izgalmas bűnügyet kell megfejteniuk.
De az nem biztos hogy még mindig "Halálos fegyver" lenne.
7.
7.
strike19
#3: Ne adj ötleteket. A dillettáns cím fordítóknak.
6.
6.
mdr88
Remake, remake hátán... kreativitás meg sehol.... illetve ahol van ott meg leszólják, mert nem olyan, mint a régi - ergo nem remake.... ki érti ezt?
5.
5.
Hanoi
Ne. Lyézus erelye csak ezt ne! Könyörgöm. :D
4.
4.
Macifasz
Az a baj, hogy hiába tér vissza az eredeti stáb, beleértve a rendezőt is, nem látom, mit is lehetne még kihozni ebből a szériából. Az első négy rész úgy tökéletes ahogy van, a 4.-ben pl. az öregedést is zseniálisan kezelték, így ezen a téren se látom a lehetőséget. Ha csak nem arra akarják majd felhúzni az egész filmet, hogy Riggs és Murtaugh bénáznak az okos eszközök és az elektromos autók terén, de az elég szánalmas húzás lenne. Ahogy egy "a gyerekeinkből is rendőr lett" sztorit is nagyon elcsépeltnek gondolok.
3.
3.
Animejetix
Haláli fegyvert kéne folytatni! :D
2.
2.
delphijos
Na legalább "élőben" is megáll az "I'm too old for this shit" :D
1.
1.
adamsfamily
Szerintem a Predator,Alien,Terminator,Szellemirtók,stb meggyalázása után Hollywood leállhatna ezzel a "támasszuk fel a régi sikersorozatokat" mizériával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...