The Division 2 - irány Coney Island!

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 29.
  • Videó
Link másolása
A The Division 2 - Episode 3 ingyen tölthető DLC-je a szebb napokat is megélt Coney Islandre kalauzolja majd a játékosokat, ahol egy fogvatartott tudós kimenekítése lesz a legfőbb feladatunk.

A hírszerzés szerint Brooklyn óriáskerekekkel és hullámvasutakkal teli félszigetén tartják fogva azt az orvost, aki képes lehet megfékezni az USA-t romba döntő vírus terjedését. Ránk és elit csapatunkra hárul a feladat, hogy a célszemélyt kimenekítsük a szigorúan őrzött bázisról. Az akció során golyóálló pajzsokra, páncélozott ellenségekre és lángszórókra is számíthatunk, szóval felköthetjük a gatyánkat.

A friss DLC megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, a rajtra feltehetőleg a közeljövőben számíthatunk PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is. A uplayes Lunar New Year Sale-nek köszönhetően egyébként most csak 12 eurót kell fizetnünk a The Division 2-ért, szóval ha mindig is érdekeltek Washington történelmi épületei, akkor itt a remek alkalom belevágni az akciódús kirándulásba.

5.
5.
#3: Ez jó, az európai ár meg 10,49€.
4.
4.
ADMlN
A téli New York nekem jobban bejött mint helyszín, de amúgy minden más tekintetben előrelépés a 2, szóval szerintem érdemes kipróbálni.
3.
3.
crytek
The Division 2 Xbox One (US STORE) 2.99$

https://www.microsoft.com/en-us/p/tom-clancys-the-division-2/bvq3v30zxvt5?activetab=pivot:overviewtab

1.
1.
0Hagyma0
Karácsonykor megvettem 4Euróért Epic-en... Nagyon pozitívan csalódtam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...