Még mindig a PS VR a legnépszerűbb VR-headset

A SuperData elemzőinek hála friss infók érkeztek a VR-piac év végi teljesítményéről. Noha még mindig a Sony áll az élen, már a Valve Index sem elhanyagolható tényező, és tarolnak az all-in-one VR-szemüvegek is.

Kommentek

#9
Én is szeretném most már kivárni a PS5höz egyszer majd érkező VR-t. Focus on You és Everybody's Golf VR miatt majdnem vettem.
#7
Elhiszem jó hallani. Ez a AstroBot egész ötletesnek tűnik. Egyenlőre mondhatom hogy tele vagyok még befejezendő el nem kezdett címekkel főleg hogy karácsonyra vettem Xbox One-t Game Pass Ultimate-tel van bőven miből válogatni és még az a rohadt Apex Legenda is visszaránt mindig.
#6
#5: Én nagyon szkeptikus voltam, de mióta megvettem a játékidőm felét ott töltöm.
Dirt VR óta minden más autóversenyes játékot dobtam.
Bármelyik FPS "pl. Skyrim, Borderlands 2, Resi" egész más értelmet nyer. Ezek azok a stílusok amikben az "ott vagyok, basszus" sokkolóan frenetikus élményt ad.
Azt nem gondoltam volna hogy egy 3d-s platformer is ennyivel jobb lehet VR-ben, de az AstroBot óta ezt is beláttam.
#5
#4: Nekem nem volt még lehetőségem pedig megnézném mondjuk Playitt-en akartam de rohadt hosszú sor volt. Viszont tényleg az terjedt el hogy elsőre hányás rosszullét de nem hiszem hogy mindenkinél és hogy ezért nem venné aki nem próbálta hanem egyszerűen nem érdekli vagy nem ér annyit neki mint nekem se hiába vagyok rá kíváncsi inkább megveszem az új konzolt mint ezt a kiegészítőt pedig biztos élmény. Majd talán egyszer ha sikerül kipróbálnom.
#4
Az emberek nagy része két csoportra osztható:
Aki próbálta a VR-t és aki fikázza.
#1
Crytek jön ezt is ekézni, mint az EGS-t.

3,2,1