Befutott a PlayStation Plus februári kínálata

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 29.
  • Akció
Link másolása
Meglehetősen erős címeket rakott össze a Sony februári felhozatalban; végigjátszhatjuk a BioShock-játékokat, simeket nevelhetünk a The Sims 4-ben, és még a VR-szemüvegünket is érdemes lesz elővenni.

A jövő hónapban az előfizetők lényegében öt játékot kapnak, noha csak három címmel találkozhatunk a beharangozó videóban. Ennek az az oka, hogy a listát a BioShock: The Collection nyitja, melyben nem csak a BioShock 1 és 2 van benne, hanem még a felhők fölé repítő Infinite is a remek kiegészítőivel együtt.

Az FPS-ek mellé megkapjuk még az EA örökzöldjét, vagyis a The Sims 4-et, míg a VR rajongói a Firewall: Zero Hour hallatán dörzsölhetik a markukat, amit egyébként nyugodt szívvel nevezhetünk jelenleg a legjobb VR-lövöldének. Szóval nincs is más hátra, minthogy jó szórakozást kívánjuk az előfizetőknek!

A felhozatal február 4-én frissül.

13.
13.
Darksiders84
#12: Szerintem csak azt akarta mondani hogy aki béna az amúgyis béna mindegy mivel próbálkozik. Amikor elkezdtem Apexezni nem akartam elhinni hogy a francba van egyeseknek több ezer killje és menetenként jópár nekem meg alig sikerült leszednem valakit az elején amikor ismerkedtem a játékkal. Aztán hamar jött az ötlet hogy ezek többsége tuti egér+billlel nyomja szóval nekem is az kéne ha akarok valami eredményt de azokhoz nem vagyok hozzászokva játékban de azért csak majdnem vettem átalakítót de aztán mégse maradtam inkább joyyal és mostanra rendesen belerázodtam kiismerve a játékot sok gyakorlással elég eredményes vagyok már. De elhiszem hogy tud jobb lenni az egeres de fordítva a joy is.
12.
12.
kryszisz
#11: Hááát...ezzel azért vitatkoznék. Nem mondom, hogy nagyon rossz vagyok kontrollerrel (csak simán rossz), de tizenx év egér+billentyűzet után még mindig felsóhajtok sok szituáció után, hogy "bakker, ez mennyivel egyszerűbb lett volna megszokott perifériával." Aki meg azt mondja, hogy van olyan pontos a kontroller, mint az egér, az simán naiv, ezt maga az analóg volta kizárja, ami mindenképp alulmarad a digitálissal szemben, ahol olyan DPI-t lősz be amilyet akarsz (aim-assist nélkül persze).
11.
11.
godach
#10: Dehogy az. Lezúznék én pár embert kontrollerrel is :D
Akinek nem megy kontrollerrel, az csak azt hiszi hogy megy egérrel és billel. (Nem, nem fog menni úgy sem)
10.
10.
FURY380
#7: Single player címeknél még oké az átalakító, multiban viszont elég nagy gerinctelenseg.
9.
9.
KopyAti
Az igen! Lö a kalappal!
8.
8.
Faint1993
Bishock kollekciónak nagyon örülök. Infinitevel játszottam anno, és az 1-2vel is akartam, csak valahogy sose szántam rá magam h elkezdjem.

A sims 4 megvan nekem psen. Sajnos a menü pcre van kitalálva. Abszolut nem gondoltak a konzolosokra. Viszont legalább a ps támogatja ennél az egeret, billentyűzetet
7.
7.
Geribácsi
#6: Ha nem, akkor érdemes beszerezni egy átalakítót, konzolos fps-eket azzal nyomom.
6.
6.
FURY380
Sims 4 Xboxon támogatja az egeret/billentyűt. PSen is?
5.
5.
pécégémer
Kiváló. Kiváncsi leszek a Simsre konzolon. Bioshock collection steamen megvan, de PSen lesz az igazi. ;) Én boldog vagyok
3.
3.
Banderas
De jó hogy idáig nem vettem meg a kollekciót , pedig mind a három részt ki játszottam már . De jó lesz nosztalgiázni csak most ps- en.
2.
2.
Yanez
A Bioshock szériából csak az Infinite-el volt dolgom, még PS3-on, úgyhogy ez így nekem jó csomag, csak ugye időt keríteni ezekre a játékokra max következő életemben fogok. A többi nem érdekel.
1.
1.
DarkLord
Még az életben nem játszottam Sims-et lehet most kipróbálom :D (nem hiszem). Az így elég jó csomag a Bioshock játékokkal :) Azok még mai napig megállják a helyüket minden téren!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...