Szárnyalnak a Nintendo Switch eladásai

Befutott a Nintendo legfrissebb üzleti jelentése, a japánoknak pedig nincs semmi okuk a panaszra. A lassan hároméves Switch több mint 50 millió példányban talált gazdára, a hozzá fejlesztett exkluzív címek pedig tavaly is jól muzsikáltak.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
#7: Lényeg a profitráta :D
Vmi olyasmit olvastam pár hete, hogy annyi pénzen ülnek, hogy két bukott generációt is túlélnének, így nem fognak feleslegesen kockáztatni, valszeg követik a 3DS-nél bevált 2 éves ciklust:
Alapmodel - light - xl - new xl+new light.
#5
#3: Nem arra gondolok, csak láttam az esélyt egy Rick és Morty vicc elsütésére. A Nintendo Switch emulátor még nem tart ott hogy bepattanj bármilyen címet tolni.
#4
Csak már jöhetne a Pro, mert erősen elkél az erősebb hardver, mert vicc, hogy 30 fps-ről még droppol meg a házon belül készült játékuk a Zelda is
#2
Wii U? OOh Weee! Alig várom hogy az emulátor használhatóvá váljon.
#1
NorbiiiModerátor
Nekem is van már egy. :) Akinek nem volt Wii U, annak duplán nagy dolog lehet, viszont én több Wii U-s címmel játszottam, ami kijött Switchre, és azok helyett nem jöttek új részek, folytatások....Plusz abban sem vagyok biztos, hogy a Switch többet tud a Wii U-nál, pl nem lehet egyszerre tévén és tableten játszani, de összességében szerintem egy jó konzol, talán még forradalmi is. Csak ugye játszanék egy Donkey Kongot, Mario Kartot, de az van Wii U-ra, Switchre meg ugyanazt adták ki. Ami jó, hogy több multis játék jön, és már sok játék van rá.