Microsoft: nagyot estek az Xbox-részleg bevételei

Végéhez közeledik a jelenleg futó konzolgeneráció, ez pedig az eredményekre is hatással van. A Microsoft aktuális negyedéves beszámolója szerint nagyon nagyot zuhantak az Xbox-részleg bevételei.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#100
#99: Azt hogy tudod beállítani,hogy stand-by módban is lehessen folytatni a játékot?Egyszer valamelyik játéknál én is kikapcsoltam úgy a PS-t,de kilépett a játékból.
#98
#97: Kaotikusnak nem nevezném, de szerintem a PS végtelenített, folyamatosan átrendeződő listája kevésbé átlátható, mint a "komplex" és "kaotikus" Xbox dashboard ahol látod a 7 utoljára használt játékot/alkalmazást és lefele görgetve meg megnézheted az általad kirakott játékokat és tartalmakat.

Ja, és a PS nem csak az utoljára indított játékokat/alkalmazásokat rakja a lista elejére hanem azokat is amiket épp letöltesz vagy telepítesz. A mappák viszont pazarak, azokon belül még a dolgok sorrendjét is lehet variálni, sose értettem ezt a "nagy" listában miért nem lehet megtenni.
#96
#90: Nekem pont a PS az átláthatatlanabb.Fogja és az összes feltelepített játékot kirakja,meg mellé egy csomó szart,amit úgyse használsz.
A box az orrod elé tolja azt,amikkel utoljára játszottál.Csak az van szem előtt,ami kell.
Elvileg a következő dashboard-ot teljesen személyre lehet majd szabni,de így se lesz olyan,mint rgh-s xbox360-on volt az fsd vagy az Aurora.
#95
#94: Nyilván, de szerintem már most rosszabb a helyzet, mint anno az előző generáció megjelenésekor...

A játékok annyival részletgazdagabbak lesznek már 1 évvel a megjelenés után, hogy öröm lesz ha a natív 1080p + 60fps-t ki tudják préselni magukból felgyulladás nélkül. 2-3 év után már az 1080p + 30 sem lesz stabil, erre bárkivel hajlandó vagyok fogadni!
#93
Uncsi.... :)
Elavult.... :(
és már most visszafogják a fejlődést, pedig meg sem jelentek... :(
halál a konzolra ! :)
#92
#91
https://imgur.com/AfyuhpZ
“komplex”
“kaotikus”
oké, srácok :D
#89
#86: A UI sebessége mondjuk X-en teljesen rendben van, a store app ami “döcögős” tud lenni. Mondjuk annyira nem mint ps3-on a store, mert az fostalicska volt.
#88
#86: A ps4 pro menü rendszere is rohadtul be tud lassulni. Ezen nagyon kéne változtatniuk.
#87
#86: Csak én gondolom úgy, hogy ezt ki lehet kapcsolni a netflixnél?
#86
#85: Mondjuk szerintem, így, hogy már mindkét konzolt használom, a PS4 rendszere szerintem sokkal kaotikusabb, és lassabb is, mint az Xbox-é. Persze én mindkét esetben a sima, nem pedig a Pro/X teljesítményéről írok. Az mondjuk, szomorú, hogy akkor az X esetében is kicsit megakasztja a rendszert az automatikusan elinduló videók. (Mondjuk én személy szerint utálom az automatikusan elinduló videókat, leginkább Netflix-nél idegesítő)
#85
#72: Elég nehéz pár szóban leírni, litániát meg nem akarok, amúgy meg ez full szubjektív , nem is vitatémának szánom. A csempés megoldás ugyan variálható, de nekem annyira nem jön be ( Win-ben sem ) A store-ban automatikusan elinduló videók is , látványosak, de még X-en is csak lassítják a felületet, ami szerintem egy ilyen gépen lehetne gördülékenyebb. De mondom, ez nagyon szubjektív, csak úgy érzem egy játékgépnek nem kell ennyire komplex UI.
#84
#82: Mint az elején mondtam, nem felesleges vitát akartam, mégpedig azért, mert a szóban forgó játékok amúgy is nagyon jól néznek ki. Nem is állítom az ellenkezőjét, csak annyit, hogy kicserélték a bevilágítást. Az egy nagyon erőforrás igényes dolog és nagyon sokat is számít. De. Ez van, akár látni akarjuk, akár nem, attól még most jön a következő generáció, ami állítólag jobb lesz ebben. Nekem ez marha jó hír, mert úgy nézhetnek majd ki a játékok, mint a trailerekben. Meg marha rossz hír, mert ezt én sem úszom meg gépfejlesztés nélkül.
#83
#80: Köszi a videót,szépen látszik minden!
#82
#76: Nem értem mit akarsz ezzel a 2014 decemberi 720p Youtube videóval,mikor a játék végleges verziója 2016 elején jelent meg,minimum 2-3 szebb mint itt!

Ha sony túrbózná a gameplayeket akkor a Days Gone-nál megtette volna.
Ott látszok már a megjelenés előtt,hogy nem kerül a legszebb exek közé és a végeredmény is az lett! Nem lettünk átbaszva!

God of Warnál butítás 5 perce ezen röhögök!
Na jó inkább hagyjuk is ezt.