Friss látnivalókon a Wasteland Remastered

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 1.
  • Videó
Link másolása
Az 1988-ban megjelent klasszikus grafikailag felturbózott verziója a hónap végén elrajtol, viszont hogy legyen addig mivel kihúzni, kaptunk egy új trailert róla és mellé néhány képet is. Nagyot ugrottunk 32 év alatt…

Noha a Wasteland Remastered a grafikai tuning ellenére sem fog látvány tekintetében az élbolyba tartozni, de még így is akkora változásról beszélhetünk az eredeti játékhoz képest, hogy az a legnagyobb veterán rajongók mellett egyetlen érdeklődőnek sem fog csalódást okozni.

Az inXile Entertainment alkotása február 25-től lesz megvásárolható a GOG-on, Steamen, és a Windows Store-ban, de emellett természeten Xbox One-on is játszható lesz, valamint az Xbox Game Pass kínálatából sem fog kimaradni.

3.
3.
a kettővel toltam, hatalmas gém de fél életed mire kitolod.
inkább grafikát tolok az ilyen játékok helyett már. Túl sok idő.
1.
1.
Ez a játék még azok közé tartozik, amikor el kellett képzelni a grafikát és bele kellett magad élni a sztoriba, hogy működjön. Ha ez megvolt, akkor viszont jó játék. Ezzel a remasterrel pedig eljutottunk a nem létező grafikától a MS DOS 6.0 játék kinézetig. Mai fejjel, a mai játékok kinézete mellett már nehéz dolog beleképzelnünk magunkat ilyenekbe. Kiváncsi vagyok, ki fogja tolni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...