Star Wars: Battlefront II - visszatérünk Scarifra

Idén sem maradnak újdonságok nélkül a Star Wars: Battlefront II játékosai. Némileg megkésve ugyan, de hamarosan BB-8 is csatlakozik a hősökhöz, később pedig újra átélhetjük a Zsivány Egyes nagy tengerparti csatáját.

A 2015-ös Star Wars: Battlefront utolsó nagy frissítése, a Scarif DLC hamar sok játékos kedvence lett, hiszen a bezáruló planetáris pajzs körül zajló űrcsata, valamint az azt követő tengerparti ütközetek a játék talán legizgalmasabb pillanatait hozták el. A játék folytatása, a Battlefront II sajnos nem büszkélkedhet túl sok Rogue One-os tartalommal, ezt azonban a DICE igyekszik mihamarabb jóvá tenni.

A fejlesztőcsapat bejelentette, hogy a két új droidhőst, BB-8-et és BB-9E-t elhozó frissítés már a kanyarban van, ezt követően pedig megérkezik az Age of Rebellion frissítéssorozat elő felvonása, ami az eredeti trilógia (és a Rogue One) eseményeire fókuszál majd. A Capital Supremacy játékmód a jövőben csak Supremacy néven fut majd, ugyanis az ide érkező új pályák nem tartogatnak majd anyahajós inváziót. Cserébe viszont átélhetjük Scarif legnagyobb szárazföldi csatáját, a csapat utalásai alapján pedig valószínű, hogy később ismét ellátogathatunk a második Halálcsillagra.

6 komment - szólj hozzá!