Star Wars: Battlefront II - visszatérünk Scarifra

  • Írta: szlav
  • 2020. február 2.
  • Letöltés
Link másolása
Idén sem maradnak újdonságok nélkül a Star Wars: Battlefront II játékosai. Némileg megkésve ugyan, de hamarosan BB-8 is csatlakozik a hősökhöz, később pedig újra átélhetjük a Zsivány Egyes nagy tengerparti csatáját.

A 2015-ös Star Wars: Battlefront utolsó nagy frissítése, a Scarif DLC hamar sok játékos kedvence lett, hiszen a bezáruló planetáris pajzs körül zajló űrcsata, valamint az azt követő tengerparti ütközetek a játék talán legizgalmasabb pillanatait hozták el. A játék folytatása, a Battlefront II sajnos nem büszkélkedhet túl sok Rogue One-os tartalommal, ezt azonban a DICE igyekszik mihamarabb jóvá tenni.

A fejlesztőcsapat bejelentette, hogy a két új droidhőst, BB-8-et és BB-9E-t elhozó frissítés már a kanyarban van, ezt követően pedig megérkezik az Age of Rebellion frissítéssorozat elő felvonása, ami az eredeti trilógia (és a Rogue One) eseményeire fókuszál majd. A Capital Supremacy játékmód a jövőben csak Supremacy néven fut majd, ugyanis az ide érkező új pályák nem tartogatnak majd anyahajós inváziót. Cserébe viszont átélhetjük Scarif legnagyobb szárazföldi csatáját, a csapat utalásai alapján pedig valószínű, hogy később ismét ellátogathatunk a második Halálcsillagra.

6.
6.
user101
Pedig lehetne. Ha majd megöregszel és az asszonynak fizikai fájdalmat okoz, hogy leülsz játszani ( pedig ő órákat ül a facebook/insta előtt, mert az nem számít :), a gyerek egyfolytában azzal nyaggat, hogy terráriáz / minecraftoz ( soha !!! ) / Trineoz / Borderlandsoz vele... Nem lesz nyugtod, hogy nekiülj egy normális címnek, akkor hálát adsz majd azért a 10 - 20 szabad, egybefüggő percért is, amiben tönkreteheted pár ember játékát :) elvégre senki sem kérte, hogy belekacsintsanak a célkeresztembe... :)))
4.
4.
Riddidck9511
ez mind szép és jó, de kéne még egy 8órás story DLC a játék hoz ami ki egészítené hogy mi történt abban a bizonyos 30 évben ami a 6. és a 7. epizód között történt, kéne még fejleszteni az instant action-t és kellene bele minimum még 6 jedi és még 6 sith karakter , továbbá kéne a játékba a Naboo tisztás és a Gungan vízalatti város és a Mustafar és a coruscant - kellene még bele egy csomó map és karakter meg persze egy 6-8 órás story DLC mert még mindig kevés a játék.
2.
2.
user101
Van benne 100-as vagy legalább 64-es battleroyale mód ( ahol nem kell perceket várni egy meccsre ) ? Vagy még inkább jöhetne a PUBG-be egy SW pálya, franchise fegyverekkel / karakterekkel... :) Bár most Karakin nagyon bejött ... Szóval mindegy is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...