Star Wars: Battlefront II - visszatérünk Scarifra

Idén sem maradnak újdonságok nélkül a Star Wars: Battlefront II játékosai. Némileg megkésve ugyan, de hamarosan BB-8 is csatlakozik a hősökhöz, később pedig újra átélhetjük a Zsivány Egyes nagy tengerparti csatáját.
  • Írta: szlav

Kommentek

#6
Pedig lehetne. Ha majd megöregszel és az asszonynak fizikai fájdalmat okoz, hogy leülsz játszani ( pedig ő órákat ül a facebook/insta előtt, mert az nem számít :), a gyerek egyfolytában azzal nyaggat, hogy terráriáz / minecraftoz ( soha !!! ) / Trineoz / Borderlandsoz vele... Nem lesz nyugtod, hogy nekiülj egy normális címnek, akkor hálát adsz majd azért a 10 - 20 szabad, egybefüggő percért is, amiben tönkreteheted pár ember játékát :) elvégre senki sem kérte, hogy belekacsintsanak a célkeresztembe... :)))
#4
ez mind szép és jó, de kéne még egy 8órás story DLC a játék hoz ami ki egészítené hogy mi történt abban a bizonyos 30 évben ami a 6. és a 7. epizód között történt, kéne még fejleszteni az instant action-t és kellene bele minimum még 6 jedi és még 6 sith karakter , továbbá kéne a játékba a Naboo tisztás és a Gungan vízalatti város és a Mustafar és a coruscant - kellene még bele egy csomó map és karakter meg persze egy 6-8 órás story DLC mert még mindig kevés a játék.
#2
Van benne 100-as vagy legalább 64-es battleroyale mód ( ahol nem kell perceket várni egy meccsre ) ? Vagy még inkább jöhetne a PUBG-be egy SW pálya, franchise fegyverekkel / karakterekkel... :) Bár most Karakin nagyon bejött ... Szóval mindegy is...