Elhagyta a Ubisoftot a Dragon Age tervezője

Mike Laidlaw, akit első sorban a Dragon Age-trilógia atyjaként ismerhetünk, bő egy évvel ezelőtt csatlakozott a Ubisoft Québec csapatához, a veterán fejlesztő azonban úgy döntött, hogy elhagyja a kanadai stúdiót.
  • Írta: szlav

Kommentek

#16
#9: Szerintem az oldallátogatók átlagéletkora masszívan felülről karcolja a 30-at. Az interneten pedig nincsenek gyerekek.
#15
#11: Tisztában vagyok vele.Beteljesült az EA pénzhajhász mentalitása.A Mass Effect 3 is elég kutyafuttában készült.Szerencsére annak csak a vége lett teljesen elszúrva a 3-4 döntéses opcióval,de szerepjáték szinten az első 2 részhez képest az is visszafejlődött.
#14
#13: Shit :)

Még csoda, hogy nem előbb adták ki a 2-t, mint az első patch-et az Origins-hez.
#11
#8: 5 évig készült az Origins, ami a Baldur's Gate szellemi örököse. Kiadói nyomásra 1 évig készült a DA2 és elsődleges platformok az X360 és PS3 voltak (szintén kiadói nyomásra). Az Inquisition kb félig volt kész, amikor az EA kirúgta az ajtón, volt kb 1-2 hónapjuk bármi tartalmat tenni bele és emellett volt még a harcrendszer is full szar.
#8
#5: Az a baj,hogy a Dragon Age széria is erősen elindult a lejtőn az Origins után.Az Origins tényleg jó volt,még a kiegészítői között is akadt pár jó,de a második és az Inquisition szerintem kifejezetten szar lett.
Számomra a második rész volt talán életem legnagyobb csalódása így játékok terén.Nagyjából ugyanazt a 4-5 dungeon-t kellett újra és újra bejárni,kicsit más néven,meg máshonnan kezdve,az rpg elemeket pedig a végtelenségig lebutították.
#7
#3: Persze. Májki mindig tőlem kér tanácsot. Mondtam is neki, hogy menjen a CI games-hez most. Majd szólok, mit döntött.
#5
#4: Hááát.. azért de, a DA első része elég nagy cucc volt, ezt mind a szakma, mind a játékosok elismerték. Ha a negyedik rész csak fele annyira lenne jó, mint az Origins volt, az már visszahozná a BioWare-t a szakadék széléről.
#3
#1: Ezt olyan kész tényként közlöd, mintha tudnád mi történt volna...
El kéne adnod magad a Kotakunak.
#2
#1: Sírnék a röhögéstől, ha néhány hét múlva bejelentenék, hogy az Acti-Blizzhez megy.
#1
Az EA-nál totál bele szartak a müzlijébe mindig és ordas hazugságokra kényszerítették, ezért lelépett. Elment az Ubi-hoz és rájött, hogy ott sem más a gyerek fekvése, ezért onnan is lelép.