Így lesz a Death Stranding valódi sétaszimulátor

A Death Stranding a tavalyi év talán legmegosztóbb játéka lett. A panaszkodók általában a játékmenetet kritizálták, ami jórészt sétálásból és hegymászásból állt. Allen Pan úgy döntött, hogy egy futópaddal átértelmezi a sétaszimulátor fogalmát.

Sok minden miatt lehet szeretni vagy éppen utálni a Death Strandinget, de ami leginkább megosztotta a játékosokat, az a végtelennek tűnő gyaloglás, ami Sam Bridgesre várt az Amerikát átívelő túra során. Bizonyos szempontból Hideo Kojima agymenése egy valódi sétaszimulátor volt, de persze mindig van olyan, aki még egy szinttel megfejelné az őrületet.

Itt jön a képbe Allen Pan, aki úgy döntött, hogy összeköti a kellemest a hasznossal, és az újévi fogadalmának eleget téve egy kis testmozgással váltja fel a Death Stranding ülve ellopott óráit. Fogott tehát egy futópadot, azt egy kis műszaki mágia segítségével összekötötte a DualShock-kontroller bal analóg karjával, hogy aztán a saját lábaival irányíthassa Sam Bridges lépteit. Az egész konstrukció persze alig több egy okosan kiagyalt poénnál, de az biztos, hogy mozgalmasabbá tette a Death Stranding csendesebb perceit.

Ha kimaradt volna a Death Stranding, akkor a játékról írt tesztünket itt olvashatjátok.

8 komment - szólj hozzá!