A DICE veteránja is a Metroid Prime 4-hez igazolt

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 3.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Jhony Ljungstedt, a Mirror’s Edge: Catalyst és a Battlefield V művészeti vezetője otthagyta a DICE csapatát, és mostantól a Retro Studios kötelékében a Metroid Prime 4 fejlesztői csapatát erősíti.

A Nintendo még a 2017-es E3 során leplezte le a Metroid Prime 4 fejlesztését, mely aztán komoly problémákba ütközött, ezért a vállalat úgy döntött, hogy törli az addigi projektet, és teljesen újraindítja a munkálatokat - immár a Retro Studiosszal a fedélzeten. Tavaly már számos pozícióba keresett munkaerőt a játék gyártásáért felelős stúdió, ám még így, egy év távlatában is akadnak érdekes átigazolások.

Most például a Mirror’s Edge: Catalyst, a 2010-es Medal of Honor és a Battlefield V művészeti vezetője, vagyis Jhony Ljungstedt lépett be a Retro Studios munkatársai közé, ahol már olyan nevekkel futhatunk össze, mint a Halo-franchise karaktereiért felelős művészeti vezető, Kyle Helfey, vagy Stephen Dupree, aki a Donkey Kong Country: Tropical Freeze vezető dizájnere volt.

A Metroid Prime 4-ről egyébként érthető okokból még mindig nincs semmilyen konkrét infónk, csupán a kukázott projekt teasere, amit fentebb újból megnézhettek. Ilyen nevekkel a fedélzeten reméljük, hogy a logónál ezúttal tovább jut majd a stúdió!

2.
2.
FekaFOB
Így már tuti nem kell félteni a projectet. Anno az is nagyszerü hír volt, hogy végül az eredeti fejlesztöcsapat készítheti a játékot és nem a Namco. Ezek az igazolások is igazán jónak tünnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...