PC-re is megjelenik a Daemon X Machina

PC-re is megjelenik az eredetileg Nintendo Switch-exkluzív Daemon X Machina. A portra ráadásul már nem is kell sokat várnunk, a jövő héten már le is csaphatnak rá a mechcsatákra éhes játékosok.

A Daemon X Machina PC-s változata február 13-án válik elérhetővé a Steamen, méghozzá 60 eurós áron. Aki már előre benevezne a játékra, mihamarabb essen túl a vásárláson, jelenleg ugyanis 20 százalék kedvezménnyel árulják azt. Az akció a megjelenés hetén 10 százalékosra olvad.

Az előrendelők különböző ajándékokat kapnak majd. A Prototype Arsenal Set egy új mechet és egy új karakterskint vonultat fel, míg a Metallic Equipment Set öt új fegyvert és egy újabb skint hoz magával. Az utóbbi csomaghoz másképp nem lehet hozzáférni, csak előrendeléssel, a Prototype-pakk később külön is megvásárolható lesz.

A PC-s verzió szebb grafikával, különböző beállítási lehetőségekkel és persze egér-billentyűzet támogatással érkezik. A Switch-verzióhoz megjelent kiegészítők a számítógépesek számára is elérhetőek lesznek, leszámítva néhány olyan csomagot, amely különböző licenceken alapult.

A Daemon X Machináról írt tesztünket itt olvashatjátok el!

2 komment - szólj hozzá!