Apex Legends - ma rajtol a negyedik felvonás

Új fegyverekkel, kibővített sztorival és a World's Edge pálya romba döntésével lép életbe a mai nap során az Apex Legends negyedik szezonja. Ki hitte volna, hogy veszélyes dolog a távoli bolygók bedarálása?

Az Apex Legends legújabb frissítése a Hammond Robotics vadonatúj Planet Harvester masinája köré épül, amelynek a nem várt hatásai egy sor tragikus, ámde annál izgalmasabb eseményhez vezettek. Mostantól például Capital Cityt egy méretes lávafolyó fogja keresztbe szakítani, de színre lép a bérgyilkos Revenant is.

Utóbbihoz korábban már kaptunk egy bemutatkozó videót, most viszont akcióban is megcsodálhatjuk a spéci képességeit. Az új hős képességeinek hála csapattársainkkal együtt egy szempillantás alatt füstté válhatunk, illetve valamilyen karba épített gránátvetőre is számíthatunk.

Természetesen a többi hős sem marad új fegyver nélkül, egy tölthető mesterlövészpuska került a kilátásba, de emellett még az új Battle Pass is rengeteg érdekességet fog tartogatni. Az Apex Legends újdonságai a hivatalos bejelentés szerint a mai nap során rajtolnak el.

4 komment - szólj hozzá!