Nyáron forog a Resident Evil-sorozat

  • Írta: szlav
  • 2020. február 4.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadline egy évvel ezelőtt szellőztette meg a Netflix terveit, miszerint tévésorozatot készítenének a Resident Evil-franchise alapján. A legfrissebb hírek szerint a forgatás idén nyáron zajlik majd, mégpedig Dél-Afrikában.

Szinte kereken egy éve számoltunk be a Netflix szárnyai alatt készülő Resident Evil-sorozatról. A projektet a német Constantin Film stúdió vezérli, az a stúdió, amely a korábbi mozifilmeket is szállította Milla Jovovich főszereplésével. A produkciót ezután hosszas csend övezte, most azonban a The Witcher-sorozat részleteit is kiszivárogtató Redanian Intelligence felfedett néhány újabb infót.

Ha igaznak bizonyulnak a kiszivárgott információk, akkor a Resident Evil-sorozat is nyolc, egyenként nagyjából egyórás epizóddal érkezik majd - ez tökéletesen passzol a Netflix-sorozatok bevált receptjéhez. Megtudhattuk azt is, hogy a széria előmunkálatai már áprilisban megkezdődnek a cselekmény oroszlánrészének otthont adó dél-afrikai helyszínen, a tényleges forgatás pedig júniusban indul majd. Ha tartják ezt a tempót és nem üt be semmi gikszer, akkor a sorozat 2021 elején, de talán akár az idei ünnepi szezon alatt is megjelenhet.

A hivatalos források egyébként továbbra is teljes rádiócsendet tartanak a sorozattal kapcsolatban, így még azt sem tudhatjuk, hogy milyen rendezők, illetve színészek dolgoznak majd a projekten.

8.
8.
Formula1fanatic
"német Constantin Film stúdió " A hulladékgyártó :D
1.
1.
Yanez
The Walking Dead: Resident Evil
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...