Fallout 76 - áprilisban érkezik a Wastelanders DLC

Vajon ez lesz az a frissítés, ami jóvá teszi a Fallout 76 hiányosságait? A Bethesda egy rövid előzetes mellett lefixálta a Wastelanders megjelenési dátumát - az ingyenes update jócskán átszabja majd a játék eddig ismert történetét.

A régóta várt, s némileg el is halasztott Wastelanders DLC néhány hónap múlva megérkezik a Fallout 76 világába. Nem túlzunk sokat, ha azt állítjuk, hogy a Bethesda ezzel az ingyenes frissítéssel vezekel a játékban mélyen csalódott rajongók előtt, a frissítés ugyanis olyan újdonságokat hoz magával, amelyeknek sokak szerint mindig is az alapjátékban volt a helye.

Ahogy azt az előzetes is sugallja, új veszély fenyegeti Appalachiát, ehhez mérten pedig felfedezésre vár majd egy vadiúj fő történetszál is. A frissítés azonban alaposan átgyúrja majd a már megismert kampányt is - teljesen átdolgozott, új missziókkal tarkított sztori vár a veteránokra is, így érdemes lehet újra nekivágni a vadonnak, egészen a Vault 76 kapuitól.

A DLC számos új ellenfelet és felszerelést is hoz magával, ami viszont ennél is fontosabb, hogy a játék világába végre beköltöznek az emberi NPC karakterek, akikkel természetesen kommunikálhatunk is a széria megszokott dialógusopcióit használva. Reméljük, hogy így talán kevésbé fog üresnek hatni Nyugat-Virginia!

A frissítés minden Fallout 76-tulaj számára ingyenes lesz PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt. A megjelenésre április 6-án kerül sor.

14 komment - szólj hozzá!